Dla mnie to na pewno nie jest amatorstwo....
Ja na pewno 100 razy więcej rzeczy bym nie zobaczyła...
Gratulacje.
dids76 napisał(a):https://www.dalmacijadanas.hr/uzasni-prizori-s-braca-uslijed-jakog-grmljavinskog-nevremena-uginulo-50-ak-ovaca-munja-ostetila-crkvu-i-automobile/?fbclid=IwAR0r1v-eRwLvbyiuCySRjHyTRHEhyoDpbjHijmIJz0ZPvawvv2Bi56zQ2as
maslinka napisał(a):Lovrečina ze drabinkami do morza i drewnianymi pomostami No, no, pozmieniało się...
Bartek1977 napisał(a): Chyba zacznę wątek i relacje przepatrywać od początku a czasu zaczyna brakować...
Bartek1977 napisał(a): Chyba zacznę wątek i relacje przepatrywać od początku a czasu zaczyna brakować...
AdamZ napisał(a):Znajdziesz też na forum zakątek miłośników miasteczka Povlija który jest kopalnią informacji na temat tej miejscowości. Ze swojej strony polecę jak zwykle (i już do znudzenia ) Sutivan a szczególnie zachodnią jego część, między centrum a zatoczką Likva. Miasteczko z fajnymi plażami, deptakiem do spacerów, sklepami i knajpkami. Na peryferiach można znaleźć oprócz np. mini zoo również katakumby więc rozrzut ciekawych tematycznie miejsc jest dość spory. (podobno w głębinach w pobliżu zatoki Likva leży sobie archiwalny wrak)
maslinka napisał(a):Ja lubię Supetar Byłam tam już trzy razy Wszystko znajdziesz w relacjach...
AdamZ napisał(a): Ze swojej strony polecę jak zwykle (i już do znudzenia ) Sutivan a szczególnie zachodnią jego część, między centrum a zatoczką Likva.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne