bigum napisał(a):Wie ktoś może, czy w okolicy plaży "Beach Bistrica" jest jakaś piekarnia albo sklepik osiedlowy?
Niestety nie ma
A szkoda ,bo Sutivan jest bardzo rozciągnięty.
Najbliższa pekara jest koło hotelu Lemongarden
mentos napisał(a):Cześć. To ja też się podepnę. Mam prośbę o pomoc do miłośników wyspy. Chcę ją zjeździć na rowerze i potrzebuję dokładną papierową mapę. Uwielbiam poplanować/posiedzieć nad normalnymi mapami mając większy ogląd na całość, poza tym LocusMap czy tam MapyCZ oczywiście mam offline także.
Wiem że istnieją takie mapy bo jest choćby tutaj 1:52000
Pati&Ela napisał(a):Dobry wieczór ,mam zupełnie inne pytanie .Czy na wyspie można zrobić test na covid ? Mam ochotę wstąpić do Mostaru a jadę z dzieckiem ,które nie ma szczepień.
mentos napisał(a):AdamZ - super, dzięki za odzew, priva zaraz ślę .
A odnośnie jeszcze promu na Brac to widzę, że 86min płynie się jak wuj G pokazuje z Makarskiej do Sumartin i rozumiem te konieczne rezerwacje dotyczą się bardziej aut niż samych pieszych czy rowerzystów? Czy może chodzi o Davida19?
bonaz napisał(a):Witam kochani, czy na wyspie Brać znajdziemy wulkanizatora? Złapaliśmy gumę i chcemy zakleić oponę.
Dojeżdżamy do CRO, ale ponieważ dziś niedziela to trudno będzie znaleźć pomoc po drodze.
bonaz napisał(a):Witam kochani, czy na wyspie Brać znajdziemy wulkanizatora? Złapaliśmy gumę i chcemy zakleić oponę.
Dojeżdżamy do CRO, ale ponieważ dziś niedziela to trudno będzie znaleźć pomoc po drodze.
bonaz napisał(a):Witam kochani, czy na wyspie Brać znajdziemy wulkanizatora?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne