przepol napisał(a):Temat na ostatnich stronach trochę "promowy".
Pierwszy raz jadę na tę wyspę. Na jaką kolejkę nastawiać w sobotę 14 sierpnia w Splicie w porcie? Lepiej być na tą 5.00 czy 6.30 rano ? Czy poźniejsze godziny gwarantują odpłynięcie czy raczej czekanie na kolejny prom.
michał1234 napisał(a):Cześć. Tak się jakoś utarło, że chorwackie wakacje zaczynamy od kupna oliwy. A i pod koniec staramy się poupychać parę butelek do bagażnika. Przeczytałem, że jest sklep firmowy z dobrą oliwą w miasteczku Postira. Polecacie jeszcze jakieś miejsca?
Najlepsza jaką dotąd kupiłam była oliwą od babuszki w Škrip. Tu zaparkuj i sama się pojawimichał1234 napisał(a):Cześć. Tak się jakoś utarło, że chorwackie wakacje zaczynamy od kupna oliwy. A i pod koniec staramy się poupychać parę butelek do bagażnika. Przeczytałem, że jest sklep firmowy z dobrą oliwą w miasteczku Postira. Polecacie jeszcze jakieś miejsca?
bigum napisał(a):Witam.
Czy w Sutivanie ma ktoś sprawdzone "źródełko" na rakiję i wino? ... oczywiście domaće
coco jumbo napisał(a):Hej, wie ktoś czy w Sumatrin jest wypożyczalnia rowerów? Na Google widzę E-bike ale zastanawiam się czy mają też zwyklaki i w jakiej cenie za dzień.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne