piekara114 napisał(a):Obarykadowali się na maksa (obostrzenia) i jakoś nigdzie nic nie słychać, aby coś planowali popuścić w obostrzeniach. W jednym miejscu nawet czytała, że w końcu mają obywateli pod prawie pełną kontrola....yzedef napisał(a):Możesz jaśniej bo jakoś nie skupiałem się na tym co u Bratanków się dzieje, fajny to był kierunek z racji właśnie tylko dwóch przelotowych krajów, zawsze mniej stania niż w 3.
ELIMAR napisał(a):U mnie w tym roku wakacje odwołane
Sami tak zdecydowaliśmy i zaproponowaliśmy Gospodarzom pozostawienie zaliczki na przyszły rok .
Tak nam pasuje
Najbardziej martwi mnie to ze miała do nas dolecieć córka .
Bilet do Splitu zakupiła w styczniu w PLL LOT i jak na razie każą czekać na zwrot kasy do momentu odwołania lotu .
Trochę słabo ale co zrobić . Takie życie .
Podniesie ceny za dobę i na swoje wyjdzie a Ty będziesz myślał, że 2 doby masz gratisalechandro napisał(a):Policzy mi mniej za pobyt. Zamiast za 10 dni, które mam zamiar spędzić, zapłacę jak za 8 dni czyli dwa dni będę miał gratis z tego powodu, że nie wycofałem rezerwacji...
ada2417 napisał(a):Dziękuję za informację
Czy ktoś mógłby mi doradzić jak lepiej zrobić czy zarezerwować apartament przez internet czy szukać na miejscu (okolice Supetar)? Zastanawia mnie jaka jest dobra cena za dobę za wynajem apartamentu dla dwóch osób? Bo ceny przeróżne, i wachania ogromne. Czy potrzebne jest potwierdzenie rezerwacji do przejazdu? Tak z poprzednich postów wynika, że już nie pytają o to na granicy ale gdyby ktoś mógłby coś więcej powiedzieć na ten temat byłabym wdzięczna. Oby do zobaczenia na Bracu.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne