yzedef napisał(a):Damy radę, proponuję wspólne obcykanie najlepszej trasy... może też być również przez zieloną granicę .
Na Czechy bym nie liczył ale może traska Słowacja-Węgry ?. Mnie najbardziej zniechęcają kontrole na granicach i tam stanie, jeżeli to będą grube godziny to tak czy siak odpuszczę.
alechandro napisać zawsze warto i podpytać, jak Masz normalnego gospodarza to się zgodzi jak mendowatego to właśnie dostaniesz sygnał, że coś z nim nie tak i może ogólnie warto zmienić miejscówkę
yzedef napisał(a):alechandro napisać zawsze warto i podpytać, jak Masz normalnego gospodarza to się zgodzi jak mendowatego to właśnie dostaniesz sygnał, że coś z nim nie tak i może ogólnie warto zmienić miejscówkę
majeczka napisał(a):...wprost nie wierzę, kondycja kondycją i trasa trasą, niestety w tym roku będziemy na pewno musieli odpuścić.
Widzę problem w Hyzedef napisał(a):Damy radę, proponuję wspólne obcykanie najlepszej trasy... może też być również przez zieloną granicę .
Na Czechy bym nie liczył ale może traska Słowacja-Węgry ?.
piekara114 napisał(a):Widzę problem w Hyzedef napisał(a):Damy radę, proponuję wspólne obcykanie najlepszej trasy... może też być również przez zieloną granicę .
Na Czechy bym nie liczył ale może traska Słowacja-Węgry ?.
Obarykadowali się na maksa (obostrzenia) i jakoś nigdzie nic nie słychać, aby coś planowali popuścić w obostrzeniach. W jednym miejscu nawet czytała, że w końcu mają obywateli pod prawie pełną kontrola....yzedef napisał(a):Możesz jaśniej bo jakoś nie skupiałem się na tym co u Bratanków się dzieje, fajny to był kierunek z racji właśnie tylko dwóch przelotowych krajów, zawsze mniej stania niż w 3.
A z jakiego powodu miałaby Ci potrącić za przesunięcie? A pisała coś o jakiś dodatkowych zabezpieczeniach higienicznych?alechandro napisał(a): Napisała mi, że jeżeli okaże się, że sytuacja nie zmieni się to zwróci w lipcu zaliczkę lub przesunie rezerwację na 2021 rok przy czym kwota pobytu zostanie pomniejszona o dwie doby czyli o 140 E.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne