Wyszperałem fajny stary film o kamieniołomach na wyspie...
Może być jako wkupne? Wyspę odwiedzę w tym roku w sierpniu - nie ukrywam, że pod wpływem relacji Nerów...
Czesiek63 napisał(a):A tu co taka cisza?????? klubowicze wiosna
AniaJ. napisał(a):A czy na Braciu rośnie lawenda - tzn na pewno rośnie, ale czy można liczyć na pola lawendowe jak na Hvarze, czy raczej nie? Myślę sobie, że skoro wyruszymy na przełomie czerwca i lipca, to może, może zobaczyłabym jeszcze kwitnącą lawendę???
krombocher napisał(a):AniaJ. napisał(a):A czy na Braciu rośnie lawenda - tzn na pewno rośnie, ale czy można liczyć na pola lawendowe jak na Hvarze, czy raczej nie? Myślę sobie, że skoro wyruszymy na przełomie czerwca i lipca, to może, może zobaczyłabym jeszcze kwitnącą lawendę???
Około 20.06 na lawendę powinnaś na pewno się załapać
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=328 ... &start=165
Więc raczej ten przełom rozciągnij w stronę czerwca
Pozdrawiam
K
Hercklekot napisał(a):Wyszperałem fajny stary film o kamieniołomach na wyspie...
Może być jako wkupne? Wyspę odwiedzę w tym roku w sierpniu - nie ukrywam, że pod wpływem relacji Nerów...
nero napisał(a):Hercklekot napisał(a):
Pięknie Hercklekot ... pięknie ... "nasz" apart. do 7 września zajęty
Się porobiłoooo
nero napisał(a):Hercklekot napisał(a):Wyszperałem fajny stary film o kamieniołomach na wyspie...
Ciekawy film wyszperałeś.
Pięknie Hercklekot ... pięknie ... "nasz" apart. do 7 września zajęty
Się porobiłoooo
Jak już wrócisz, to koniecznie zdaj relację jak było!
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne