gusia-s napisał(a):Ktoś coś poczuł? https://slobodnadalmacija.hr/dalmacija/ ... ca-i-solte
Ja nic na Brač
gusia-s napisał(a):Ktoś coś poczuł? https://slobodnadalmacija.hr/dalmacija/ ... ca-i-solte
polibud napisał(a):Wypożyczamy małą łodke w Breli. Chcemy plynac na Brac. Co polecaci do zobaczenia w ciagu 4h biora pod uwage lodke 5hp?
beatabm napisał(a):polibud napisał(a):Wypożyczamy małą łodke w Breli. Chcemy plynac na Brac. Co polecaci do zobaczenia w ciagu 4h biora pod uwage lodke 5hp?
Taką łódką to popływaj wzdłuż brzegu a nie na wyspę.
Wybij sobie to z głowy i tak jak inni radzą ... wzdłuż brzegu jedynie. Pomijając kwestie niskiej mocy silnika nie masz uprawnień aby tyle oddalać się od linii brzegowej, gdybyś miał to domniemuje nie wynajmowałbyś takiej łupiny.polibud napisał(a):Wypożyczamy małą łodke w Breli. Chcemy plynac na Brac. Co polecaci do zobaczenia w ciagu 4h biorą pod uwage lodke 5hp?
joso79 napisał(a):beatabm napisał(a):polibud napisał(a):Wypożyczamy małą łodke w Breli. Chcemy plynac na Brac. Co polecaci do zobaczenia w ciagu 4h biora pod uwage lodke 5hp?
Taką łódką to popływaj wzdłuż brzegu a nie na wyspę.
Też bym się nie odważyła...ale może ktoś ma doświadczenie i wie co robi.
Z Breli najblizej masz Sumartin albo Povlję, co tam można zobaczyć ciekawego wyczytasz w klubie miłośników Povlji i relacjach z Brač, których mnóstwo jest. Ja osobiście wybrałabym Povlję
Edit: my w tym roku pływaliśmy łódką z 53hp (info od męża) i ja bym się tym w życiu nie odważyła płynąć na drugą stronę kanału. Pływaliśmy wzdłuż wybrzeża wyspy.
Czyli widzieli że jest brudno więc zamiast się zniesmaczać mogli po prostu posprzątać. W końcu żyją dzięki turystom i w ich interesie jest utrzymać otoczenie w należytym porządku. Ostatnio to oni są zazwyczaj zniesmaczeni albo zaskoczeni.azymut38 napisał(a): Woda ciepła ale mega syfiasta, takiej ilości śmieci nie pamiętam, sami Chorwaci byli zniesmaczeni...
sopot7 napisał(a):nosz a ja mam juz rezerwacje na przyszły rok .z cenami to juz pokazali w 2018 na ile ich stac a nas troche mniej.trzeba brać na Brać co mozna z domu.no ale lodów nie wezme.gdzie te mega gały z poprzednich lat?!szkoda wielka szkoda jeszcze troche i chorwaci popłyną niestety
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne