Teraz to nawet ładniejszy
Ale co teraz będzie z reklamami biur podróży
Przecież nieaktualne
AdamZ napisał(a):Też mam nadzieję że do mojego przyjazdu w czerwcu Rożek zafunduje sobie jakiś lifting i wróci do normalnej fryzury
arkawroc napisał(a):Co warto zobaczyc i odwiedzić.
Dorzucę jeszcze mojąMikromir napisał(a):arkawroc napisał(a):Co warto zobaczyc i odwiedzić.
Jest masa relacji z Braca, niektóre z nich to świetne przewodniki, na dodatek ilustrowane. Polecam.
Z wyspy pchać się na ląd moim zdaniem bez sensu.piotrekbeti napisał(a): ... Może rejs z Bolu na Hvar-FishPicnic? Wypad Jadrolinija z Sumartinu do Makarskiej.I z Supetaru żeby zwiedzić Split i Trogir...
gusia-s napisał(a):Dorzucę jeszcze mojąMikromir napisał(a):arkawroc napisał(a):Co warto zobaczyc i odwiedzić.
Jest masa relacji z Braca, niektóre z nich to świetne przewodniki, na dodatek ilustrowane. Polecam.
hifi-supe-rs-tar-super-hit-gusia-s-i-banda-na-otoku-bra-t53464.html
Mikromir napisał(a):gusia-s napisał(a):Dorzucę jeszcze mojąMikromir napisał(a):arkawroc napisał(a):Co warto zobaczyc i odwiedzić.
hifi-supe-rs-tar-super-hit-gusia-s-i-banda-na-otoku-bra-t53464.html
No właśnie wczoraj szukałam jej bardzo długo i bezskutecznie - fajnie, że dodałaś.
gusia-s napisał(a):HiFi Superstar super hit
Tak 35 lat temu śpiewała Wanda Kwietniewska z zespołem Banda i Wanda ...
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne