Nie jest tak źle
Jest Studenac i jeszcze jeden sklep ....., pieczywo z rana zawsze swierze.
Mrowa
Zerknij na PW
bonaz napisał(a):Povlja cicha i spokojna, piękne widoki. Sutivan ma lepsze plaże, wieczorami w centrum koncerty, czego w Povlji nie uświadczysz. Pozostałe miasteczka warte odwiedzenia, jednak nie na dłuższy pobyt (to oczywiście moje zdanie).
MrOwA napisał(a):bonaz napisał(a):Povlja cicha i spokojna, piękne widoki. Sutivan ma lepsze plaże, wieczorami w centrum koncerty, czego w Povlji nie uświadczysz. Pozostałe miasteczka warte odwiedzenia, jednak nie na dłuższy pobyt (to oczywiście moje zdanie).
A polecane jakieś apartamenty w Sutivanie? Czytam narazie o Povlji, potem przyjdzie pora na Sutivan i wybór
Magdala5791 napisał(a):Drodzy miłośnicy pięknej wyspy Brać. Jesteśmy aktualnie w Povlja, dziecko mi zachorowało, przeziębienie, kaszle jak stary gruźlik. Gdzie tu namierzyć jakiegoś dochtore? Mamy być jeszcze tydzień.
Magdala5791 napisał(a):Drodzy miłośnicy pięknej wyspy Brać. Jesteśmy aktualnie w Povlja, dziecko mi zachorowało, przeziębienie, kaszle jak stary gruźlik. Gdzie tu namierzyć jakiegoś dochtore? Mamy być jeszcze tydzień.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne