Właśnie przed kilkoma minutami skończyłam Bartku Twoją Splitską relację. Również dziękuję za dołączenie zdjęć do niej
Dziękuję za informację powyżej!
dominikzw napisał(a):Witam
Planuje jednodniowy wypad z całą rodzinką na Brać z Makarskiej. Stateczek dopływa do Povlja. Wiem że ta miejscowość nie tętni życiem, ale za to są piękne plaże. Konkretnie.
Polecicie jakieś konkretne miejsca (plaże) gdzie można miło z 2 dwoma smerfetkami spędzić dzień nad wodą?
Jakąś dobrą i nie drogą knajpkę w tych okolicach ?
dziękuje
dominikzw napisał(a):4 i 7 lat. Faktycznie ta część wyspy pod względem plaż jest dość ciężka. Będę myślał nad innym rozwązaniem
A może lepszym rozwiązaniem jest płynąć do Sumantin?
dominikzw napisał(a): Minusem jest wtedy to że z Makarskiej stateczki odpływają tylko to kilku punktów na różne wyspy m. in. Povlji albo Sumantin, bo już drugi raz na Jelse czy Bol to raczej nie ma sensu...
Pytam o to bo tematyki wysp nie ruszałem jeszcze i po omacku w tej dziedzinie się poruszam.
dominikzw napisał(a): My jedziemy od 20 sierpnia więc czy to szczyt sezonu ..nie wiem
dominikzw napisał(a):Tylko że na Sutivan czy Murvice to ja nie dopłynę z Makarskiej, a samochodu z Makarskiej nie planuje ruszyć.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne