bo tutaj nie uzyskałam takiej odpowiedzi
ale widze ze moje pytanie zostało usunięte
Janusz Bajcer napisał(a):DorotaF napisał(a):Wstepnie zarezerwowalismy sobie apartament w tej wili http://anni.hr/index.php?lang=en czy podpowie mi ktos czy przy niej sa fajne plaze dla rodziny z dziecmi a moze ktos juz tam byl i powie mi swoje wrażenia. Bede wdzieczna za kazde warunki
Na czym polega wstępna rezerwacja
DorotaF napisał(a):bo tutaj nie uzyskałam takiej odpowiedzi
ale widze ze moje pytanie zostało usunięte
DorotaF napisał(a):Pewnie pytaj. A Was co skusilo na Sutivan? Polecil Wam ktos?
DorotaF napisał(a):Pewnie pytaj. A Was co skusilo na Sutivan? Polecil Wam ktos?
Marsallah napisał(a):Lądujemy w Uvali Osibovej, która nie zachwyca czystością wody - jej część to przystań dla łodzi i motorówek, co wyjaśnia mętną strukturę wody. Ponadto, choć nie jest zimno, to pogoda jest mało plażowa, więc ze skałek do wody wchodzę tylko ja. Za chwilę wracam po maskę i rurkę i snurkuję przez kilkanaście minut. Wracając, cieszę się, że wchodząc nie nadziałem się na jednego z licznie występujących tu jeżowców.
Wega napisał(a):Moi Drodzy... jako że szukam odwyku od Hvaru, w tym roku rozważamy wyjazd na Brać. Szukamy sobie kwatery i rozważamy następujące opcje: domek położony przy zatoce Ostibova albo w Splitskiej. Wybór trudny, lubimy raczej spokój i urokliwe miejsca do plażowania. Na Hvarze bardzo podobała nam si,e Vrboska, ale mieszkaliśmy w Ivan Dolac i generalnie lubimy małe mieścinki, spokój. Tak jak o Splitskiej jeszcze udało mi się znaleźć trochę informacji na forum, tak Uvala wydaje mi się być niepoznana. Bardzo proszę forumowiczów o opinie.
Abakus68 napisał(a):Na drogach najbardziej ruchliwych znajduje się linia Lastovo - Vela Luka - Hvar - Split i na odwrót z 134 639 pasażerami, a następnie linia Korčula - Prigradica - Hvar - Split i na odwrót z 125.566 pasażerami.
piwinka napisał(a):W ubiegłym roku wakacje spędziliśmy w Starim Gradzie na Hvarze. Do tej pory czuję zapach lawendy i rozmarynu. Czy na takie atrakcje również mogę liczyć na Braciu?
piwinka napisał(a): Do tej pory czuję zapach lawendy i rozmarynu. Czy na takie atrakcje również mogę liczyć na Braciu? Jedziemy pod koniec sierpnia i tylko dzięki Waszym relacjom mam nadzieję, że dotrzymam do tej pory
Pozdrawiam serdecznie
nero » 21.06.2011 08:54
Gdyby ktoś szukał lawendy na wyspie Brać to znajdzie ją w okolicach miasta Selca.
Byliśmy tam wczoraj zapach i odgłos tysięcy pszczół niesamowity.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne