Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Klub Miłośników Wyspy Brač

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
wiolek_lp
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiolek_lp » 29.10.2017 12:56

Habanero napisał(a):Tu rezerwowaliśmy w zeszłym roku https://www.casamundo.pl/apartament?obj ... d=lkmxjx_d
P.S.
Udało nam się załapać na first minut i za tydzień od 01.07.17 - 08.07.17 płaciliśmy 1600 pln.

I rezerwowaliście przez casmundo czy jakoś szukaliście bezpośredniego namiaru ? Cena super przy takich warunkach. Jak sprawdzam cenę na przyszły rok to za 2+2 od 1.07 do 7.07 ( w takim terminie myślimy być na Brač ) czyli dzień krócej niż Wy wyskakuje mi kosmiczna cena 3200 zł 8O
słoma79
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) słoma79 » 29.10.2017 12:59

wiolek_lp napisał(a):
Habanero napisał(a):Tu rezerwowaliśmy w zeszłym roku https://www.casamundo.pl/apartament?obj ... d=lkmxjx_d
P.S.
Udało nam się załapać na first minut i za tydzień od 01.07.17 - 08.07.17 płaciliśmy 1600 pln.

I rezerwowaliście przez casmundo czy jakoś szukaliście bezpośredniego namiaru ? Cena super przy takich warunkach. Jak sprawdzam cenę na przyszły rok to za 2+2 od 1.07 do 7.07 ( w takim terminie myślimy być na Brač ) czyli dzień krócej niż Wy wyskakuje mi kosmiczna cena 3200 zł 8O

mi za 2 tygodnie w sierpniu ponad 8 tysi wyszło 8O i do tego tylko od soboty do soboty :x szukam dalej :mrgreen:
elka21
Mistrz Europy UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) elka21 » 29.10.2017 13:08

Habanero napisał(a):Tu rezerwowaliśmy w zeszłym roku https://www.casamundo.pl/apartament?obj ... d=lkmxjx_dP.S.Udało nam się załapać na first minut i za tydzień od 01.07.17 - 08.07.17 płaciliśmy 1600 pln.

Musisz przyznać, że z tą ceną, to mieliście naprawdę dużo szczęścia 8O
Na przyszły rok, ceny mają taki, że włos się na głowie jeży :evil: . Sprawdzałam już to wcześniej, po namiarach, jakie przesłałeś mi na PW. Chyba zostanę przy tym, co już mam, chociaż nie przestaję w dalszych poszukiwaniach.
Habanero
Mistrz Europy UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) Habanero » 29.10.2017 13:14

słoma79 napisał(a):
wiolek_lp napisał(a):
P.S.

mi za 2 tygodnie w sierpniu ponad 8 tysi wyszło 8O i do tego tylko od soboty do soboty :x szukam dalej :mrgreen:

Rezerwowałem przez Casamundo na początku października i po mojej rezerwacji cena zmieniła się na 3700 pln. za tydzień.
Głównym organizatorem jest firma Novasol, Casamundo pośredniczy. Całą kwotę musiałem zapłacić na miesiąc przed wyjazdem.
Byłem w szoku jak zobaczyłem nową cenę i pomyślałem, że musiałem załapać się na jakieś first minut, albo może zapomnieli zmienić ceny przedsezonowe :roll: . Powiem szczerze nie wiem. Dostałem wszystkie dokumenty i żadnych problemów na miejscu nie było.
Za kwotę 3700 pln nigdy bym tej kwatery nie wziął.
piotrekbeti
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrekbeti » 29.10.2017 13:22

Nam udało się cenę zbić o 10 E ale zaliczkę zapłaciłem 2 tygodnie temu za 14 noclegów w Povlji w sierpniu. Z klimą i bez dodatkowych opłat 50E za 2+2 z osobną sypialnią i wejściem. Negocjowałem 2 sezony chyba
Habanero
Mistrz Europy UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) Habanero » 29.10.2017 13:47

elka21 napisał(a):
Habanero napisał(a):Tu rezerwowaliśmy w zeszłym roku https://www.casamundo.pl/apartament?obj ... d=lkmxjx_dP.S.Udało nam się załapać na first minut i za tydzień od 01.07.17 - 08.07.17 płaciliśmy 1600 pln.

Musisz przyznać, że z tą ceną, to mieliście naprawdę dużo szczęścia 8O
Na przyszły rok, ceny mają taki, że włos się na głowie jeży :evil: . Sprawdzałam już to wcześniej, po namiarach, jakie przesłałeś mi na PW. Chyba zostanę przy tym, co już mam, chociaż nie przestaję w dalszych poszukiwaniach.

Przyznaję że miałem dużego fuksa :mrgreen:
A nasza gospodyni Zorica popełniła chyba jakiś błąd, jednak zachowała się do końca z klasą i nie dała nam tego odczuć.
CROnikiCROpka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROnikiCROpka » 02.11.2017 16:52

Drodzy Bracomaniacy, pomóżcie w kłopocie.

W przyszłym roku nasz wakacyjny wybór padł na wyspę Brać. Pojawia się więc kwestia wyboru miejscówki na 7-8 dni na wyspie :)

Czytałam Wasze relacje, starałam się wyłuskać informacje i opinie o tym, co komu pasowało. Niestety, tyle jest Waszych wspomnień na forum, że nie sposób przez to przebrnąć (zajęłoby mi to na pewno więcej miesięcy niż mamy do urlopu :mrgreen: ). Oglądałam też filmiki na YouTube z każdego miejsca, czytałam artykuły o miasteczkach i zamiast odpowiedzi, w głowie pojawiają się kolejne pytania :oczko_usmiech:

Dlatego tutaj zwracam się do Was z ogromną prośbą o:

- wskazanie mi najlepszej wg Was miejscówki odpowiadającej naszym potrzebom

Co nam do szczęścia potrzeba?
- miasteczko z większą liczbą knajp i sklepów niż 1
- żeby było można poszwendać się uliczkami
- mile widziana jakaś fajna nadmorska promenada (coś pokroju odcinka Baska Voda - Brela)
- dobry dojazd do miejscowości
- fajne plaże w niedalekiej odległości (na dojście z buta najlepiej, albo na krótki dojazd autem/skuterem)

Generalnie nie nadajemy się na domek przy plaży, ani na osadę wciśniętą w zatokę bez bliskiego dostępu do cywilizacji. Chcemy jeść na miejscu, a nie jechać do knajpy 30 min :wink:

Proooooszę doradźcie!

Odwdzięczę się ładną relacją na forum z przyszłorocznego urlopu :mrgreen:
marze_na
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) marze_na » 02.11.2017 16:56

Sutivan!
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 02.11.2017 17:02

marze_na napisał(a):Sutivan!

Popieram Marzenę :oczko_usmiech: ,
ale Splitska i tak jest najcudowniejsza :smo:
tony montana
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) tony montana » 02.11.2017 17:04

Postira? :)
marze_na
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) marze_na » 02.11.2017 17:07

mysza73 napisał(a):

Popieram Marzenę :oczko_usmiech: ,
ale Splitska i tak jest najcudowniejsza :smo:

Czy cudowniejsza to nie jestem przekonana :oczko_usmiech: . Niewątpliwie mała dziura, nie ma się gdzie rozpędzić więc nie spełnia podstawowych wymagań :smo: .
Lechoo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lechoo » 02.11.2017 20:42

+1 :mrgreen:
lotnikwsk
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lotnikwsk » 02.11.2017 22:23

Może Povlja :?: :roll:

CROnikiCROpka napisał(a):- miasteczko z większą liczbą knajp i sklepów niż 1

jest dwa sklepy, trzy knajpy

CROnikiCROpka napisał(a):- żeby było można poszwendać się uliczkami

proponuję pokonać wszystkie uliczki schodkowe 8O

CROnikiCROpka napisał(a):- mile widziana jakaś fajna nadmorska promenada (coś pokroju odcinka Baska Voda - Brela)

czy to promenada ,to nie wiem :roll: ale na pewno do tej z Baśki dużo jej brakuje

CROnikiCROpka napisał(a):- dobry dojazd do miejscowości

bardzo dobry :D

CROnikiCROpka napisał(a):- fajne plaże w niedalekiej odległości (na dojście z buta najlepiej, albo na krótki dojazd autem/skuterem)

plaże do dyskusji :roll: ale blisko w Sumartinie są fajne :wink:
CROnikiCROpka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROnikiCROpka » 02.11.2017 22:31

Povlja raczej odpada, tyle się naoglądałam jej na fotach na forum (i zatoki Ticja Luka), że mi obrzydła... :D
lotnikwsk
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lotnikwsk » 03.11.2017 00:01

CROnikiCROpka napisał(a):Povlja raczej odpada, tyle się naoglądałam jej na fotach na forum (i zatoki Ticja Luka), że mi obrzydła... :D

No tak :?
A mi wręcz przeciwnie :D
W takim razie proponuję Bol spełnia wszystkie Twoje kryteria :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Klub Miłośników Wyspy Brač - strona 108
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone