napisał(a) gusia-s » 17.07.2017 08:44
AniaJ. napisał(a):gusia-s napisał(a):Czy ktoś wie czy pływają promy na Brac, ponoć wzmaga się bura
Rano zamierzamy się ładować na prom yyyyy
Mam nadzieję, że się załadowaliście na prom zgodnie z planem i że w Supetarze winko popijacie
Yes! Prom kursował i meldujemy się w Supetar na Beach Village. Na razie leniwie popijamy poranną kawę. Mamy super miejscówkę z widoczkiem na Jadran
z czego się bardzo cieszę, bo sądziłam że nie uświadczymy widoku na morze z parceli a jednak jest!
Cykady szaleją tak, że żaden dźwięk przejeżdżających aut nie jest w stanie się przebić! Kolejna obawa wyeliminowana
Jest pięknie ... co tu gadać
Pamiętam że mam zlustrować dla Ciebie kemp. Pod kątem namiotu.
Po powrocie wrzucę fotki. Tymczasem tak... namiotowcy mogą rozbijać się w lasku bliżej morza, jest tam prąd i widok na morze. Do sanitariatów trzeba się cofnąć mniej więcej do połowy kempingu. Stan bdb, porobili takie boksy w ktorych jest brodzik, kibelek, umywalka... jest ich kilka. Mieszkańcy domków mają swoje wiec z ogólnych nie korzystają. Jest aneks kuchenny przy zmywalni, kuchenka elektryczna na 2 płytki, grill gazowy. Stoją tam jakieś gary, patelnie, przyprawy, oliwy, wino itd. Wszyscy goście dostają opaski na ręce i mogą korzystać z kompleksu hotelowego po przeciwnej stronie miasta.
To tak na szybko