Habanero napisał(a):Szkoda tylko, że tak trudno dostępne
Myślę , że to jedna z zalet tych plaż
Zawsze się zastanawiam, czy tylko my Polacy mamy taką "obsesję" w wyszukiwaniu trudno dostępnych plaż. Kierujemy się na nie szutrami, zboczami, przedzierając się przez krzaczory i pokonując inne przeszkody. Kilka takich plaż zaliczyłam i są one znane i bardzo popularne wśród naszych. Chyba inne nacje nie mają aż takich dusz odkrywców ... a przynajmniej nie na taką skalęRafał78 napisał(a):Habanero napisał(a):Szkoda tylko, że tak trudno dostępne
gusia-s napisał(a): Kierujemy się na nie szutrami, zboczami, przedzierając się przez krzaczory i pokonując inne przeszkody
AdamZ napisał(a):Bajka
Rafał78 napisał(a):...już wiem to Dračeva
Habanero napisał(a):W samej Murvicy, mimo łatwego dojazdu i przed głównym sezonem, z miejscem na zaparkowanie był kłopot, a o ilości ludzi nie wspomnę
Rafał78 napisał(a):Habanero napisał(a):Szkoda tylko, że tak trudno dostępne
gusia-s napisał(a):czy tylko my Polacy mamy taką "obsesję" w wyszukiwaniu trudno dostępnych plaż
Adek99 napisał(a):Habanero napisał(a):Plaże Sutivanu
Plaże w okolicach Sutivanu całkiem fajne, na jednej nawet chwilę posiedziałem (chyba jest na jednym z Twoich zdjęć):
Ale i tak na Braču bardziej na południe mnie ciągnęło, nic nie poradzę
Do tego w przyszły weekend zapowiadają cyklon a my mamy zamiar w niedzielę płynąć ze SplituAdamZ napisał(a):gusia-s napisał(a):No i Brać mnie chyba nie chce
Nie daj się przeciwnościom, im więcej pokonasz tym fajniej będzie (jak wiem z własnego doświadczenia )
Brač jest tego warta a jak nie odwiedzisz to będzie Cię prześladować fociami z tego wątku
gusia-s napisał(a):... dziś w Bolu nad Zlatnym Ratem wybuchł pożar.
Rafał78 napisał(a):8O Znowu
Podejrzane , co chwila gdzieś się pali
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne