Wklejam info o imprezach w Postirze gdyby ktoś, coś
gusia-s napisał(a):Ej stój nie ruszaj się! czy to nie jest czasem plaża w okolicy kempingu Waterman Beach Village? Napisałam priv do CiebieHabanero napisał(a):Dzisiaj plażing ...
gusia-s napisał(a):Ej stój nie ruszaj się! czy to nie jest czasem plaża w okolicy kempingu Waterman Beach Village? Napisałam priv do CiebieHabanero napisał(a):Dzisiaj plażing ...
AniaJ. napisał(a):A ja myślę, że to właśnie plaża przy kempingu. Dokładnie w tym miejscu za łagodnym zakrętem deptaka w prawo idąc od strony miasta była plaża przy starym campie Supetar.
Habanero napisał(a):AniaJ. napisał(a):A ja myślę, że to właśnie plaża przy kempingu. Dokładnie w tym miejscu za łagodnym zakrętem deptaka w prawo idąc od strony miasta była plaża przy starym campie Supetar.
Dziewczyny macie rację. To jest ta plaża https://www.google.hr/maps/uv?hl=pl&pb= ... oIoQEwCg...
Mogłoby jeszcze takim pozostać przez kolejne 3 tygodnieHabanero napisał(a):... Bardzo fajne i kameralne miejsce. Nie wiem jak w szczycie sezonu, ale dzisiaj, było tam góra pięć rodzin.
O kurcze , zabrałeś mnie na spacer dosłownie Tego się nie spodziewałam - Dziękuję Ci bardzoHabanero napisał(a):Gusia-s, misja wykonana ...
Habanero napisał(a):Dzisiaj plażing
...
Vex2 napisał(a):Widzieliscie juz wodny aquapark na urokliwej, glownej plazy w Sumartinie ? Genialny pomysl Dodatkowo co jakis czas podbijane jest cisnienie kompresorem co zapewnja mile doznania dzwiekowe.
Nie mam jak wkleic zdjecia ale po powrocie podziele sie nimi w mojej relacji
Apropos powrotu. To juz niestety jutro
Z moja rodzina na 6 w Sumartinie raczej nie dam rady. Orientujecie sie jak teraz wyglada oblozenie na prom Sumartin lub Supetar w goezinach potannych ? Duzo wczesniej trzeba byc ? Ten w Sumartinie jest strasznie maly
Jeszcze nie ma czego bo jeszcze decyzja nie zapadła. Wahamy się czy nie odłożyć wizyty na Brać na następny rok bez przyczepy.AniaJ. napisał(a):... Ale zazdroszczę!
Jak tam dotrzesz zrób, proszę orientację w kwestii namiotów ...
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne