wiolek_lp napisał(a):PS. pokazywałam mężowi te zdj parkingu i miejsca koło koparki. Wyśmiał mnie mówiąć, że normalnie będzie parkować pod apartamentem Zobaczymy.....
Ale w sumie nasze auto jest tak stare, że go nie szkoda a przeszło już tyle, że możliwe że i to udźwignie
wiolek_lp napisał(a):magg5 kolejna osoba, która będzie w tym roku w Nada rozumiem, że wcześniej też tam stacjonowaliście ?
Czy masz jakieś uwagi co do apartamentu ? Czy jest faktycznie wszystko tak cudownie jak piszą na stronie ? Będziemy w zielonym od 17 sierpnia
PS. pokazywałam mężowi te zdj parkingu i miejsca koło koparki. Wyśmiał mnie mówiąć, że normalnie będzie parkować pod apartamentem Zobaczymy.....
Ale w sumie nasze auto jest tak stare, że go nie szkoda a przeszło już tyle, że możliwe że i to udźwignie
wiolek_lp napisał(a):lotnik hahah to liczę na info po powrocie jak faktycznie było ja tam tylko z troski mu pokazałam zdjęcia, zresztą ciągle mu mówię, że zamiast rozrządu (teoretycznie mamy go wymienić za 10 tyś ) powinniśmy zdrobić sprzęgło Ale to oceni mechanik w kwietniu na porządnym przeglądzie bo w przypadku awarii porzucamy Scenica i wracamy busem ( nie kupujemy żadnego ubezpieczenia bo na ten rocznik byśmy wydali pewnie 1/5 ceny wyjazdu )
magg5 napisał(a):Miałam okazję wejść do apartamentu zielonego na chwilkę, jest też ładny, ale ma znacznie mniejszy taras niż "nasze" studio
lotnikwsk napisał(a):Info na pewno będzie Myślę że Twój mąż jeździ po podobnych drogach jak ja więc informacja powinna być w miarę obiektywna
A jeśli chodzi o przegląd to sprzęgło nie pada z dnia na dzień , jeśli przed wyjazdem nie będzie żadnych objawów to te 3 tyś kilometrów spokojnie powinno wytrzymać ewentualnie wrócicie na niższym biegu
Rozrząd to jednak sprawa kluczowa w takich wyjazdach , nigdy wcześniej nie ma żadnych objawów
jeden strzał i po jeździe (a niekiedy po silniku)
A ten najgorszy scenariusz to co zostawicie Scenica w Povlji
PS. Ja mam podobne pomysły Kiedyś kupię auto za 3 tyś i jadę do Grecji
a jak się rozlezie to ......skorzystam ze swoich wyrobów
magg5 napisał(a):Ooo to może się spotkamy na miejscu My będziemy od 26.08
Jedziemy do Nady już 3 raz. My zawsze jesteśmy w studio 2+1 (niebieskie) i jesteśmy bardzo zadowoleni z wyglądu i wyposażenia (praktycznie nowe meble, wszystko bardzo ładnie urządzone i czyściutkie, pełne wyposażenie kuchni, pralka, ręczniki wymieniane co tydzień itd.) Miałam okazję wejść do apartamentu zielonego na chwilkę, jest też ładny, ale ma znacznie mniejszy taras niż "nasze" studio. Znajomi, którzy raz z nami byli i będą również w tym roku, stacjonują w apartamencie czerwonym, tym na piętrze (ten apartament ma np. zmywarkę).
Odnośnie parkingu... uważam, że żadne zdjęcie, a tym bardziej takie z góry nie pokazuje tego jak tam jest stromo. My generalnie parkowaliśmy na co dzień pod apartamentem, aczkolwiek nie jest to łatwe i przyjemne. Znaleźliśmy sobie sposób na ruszanie stamtąd i jest ok Wydaje mi się, że robiłam zdjęcia tego podjazdu, jak znajdę to wstawię
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne