Magdzik napisał(a):Jędrula napisał(a):ELIMAR napisał(a):Jędrula napisał(a):Więc kwatery na Braci już zarezerwowane, cały dom dla nas Tak myślimy o pysznym winie i raki. Jedziemy do Postiry i tu prośba Jeżeli ktoś z forumowiczów ma dobre miejsce, gdzie możemy kupić trunki i świeże rybki, to prosimy o namiary
Jeśli będziecie w Postirze to świeże ryby codziennie w sklepie obok przetwórni ryb - to sklep firmowy
Co do trunków się nie wypowiadam bo nie wiem .
No i lody w Postirze polecam - najlepsze na wyspie
Dziękuję serdecznie. Jeżeli ktoś będzie miał sprawdzony wodopój w innym mieście, to też chętnie przyjmiemy do wiadomości.
Hej, my w tym roku też Postira, duża grupa 3 rodziny + samotny kolega koniec czerwca do 7 lipca. Pierwszy raz na Brać (tak na dłużej)
Dziękuję za info. A jak tam z knajpkami ? Trochę się martwię, że ta Postira trochę duża i może być tłoczno ?
Pozdrawiam
Potwierdzam, Postira jest super. Na pewno końcem czerwca i początkiem lipca nie będzie tłoczno, ja byłam początkiem sierpnia i wcale nie dało się odczuć tłoku. Knajpek jest sporo, my chodziliśmy do Bracera, bo była najbliżej miejsca zakwaterowania.
A stosowne napoje kupowaliśmy tu:
Gdyby było trzeba to pytać, postaram się odpowiedzieć.
Pozdrawiam, ewa-irena