dids76 napisał(a): 24h na promie, wiec można było wypocząć.
Ale i wynudzić się, też można było pewno nie źle
Jędrula napisał(a):Więc kwatery na Braci już zarezerwowane, cały dom dla nas Tak myślimy o pysznym winie i raki. Jedziemy do Postiry i tu prośba Jeżeli ktoś z forumowiczów ma dobre miejsce, gdzie możemy kupić trunki i świeże rybki, to prosimy o namiary
ELIMAR napisał(a):Jędrula napisał(a):Więc kwatery na Braci już zarezerwowane, cały dom dla nas Tak myślimy o pysznym winie i raki. Jedziemy do Postiry i tu prośba Jeżeli ktoś z forumowiczów ma dobre miejsce, gdzie możemy kupić trunki i świeże rybki, to prosimy o namiary
Jeśli będziecie w Postirze to świeże ryby codziennie w sklepie obok przetwórni ryb - to sklep firmowy
Co do trunków się nie wypowiadam bo nie wiem .
No i lody w Postirze polecam - najlepsze na wyspie
yzedef napisał(a):Sprawdzony wodopój to jest w Povlji. Z tego co tu było pisane to nie tylko mi smakowało . Miejsce jest koło kościoła/boiska.
Jakoś ten domek z czerwonym dachem największy na środku. Podwójne drzwi białe od drogi i wejście do piwnicy i od razu widać duuużo trunków
Na pewno trafisz.
https://www.google.pl/maps/place/Povlja ... 16.8380603
Jędrula napisał(a):Więc kwatery na Braci już zarezerwowane, cały dom dla nas Tak myślimy o pysznym winie i raki. Jedziemy do Postiry i tu prośba Jeżeli ktoś z forumowiczów ma dobre miejsce, gdzie możemy kupić trunki i świeże rybki, to prosimy o namiary
zibi.s napisał(a):Jędrula napisał(a):Więc kwatery na Braci już zarezerwowane, cały dom dla nas Tak myślimy o pysznym winie i raki. Jedziemy do Postiry i tu prośba Jeżeli ktoś z forumowiczów ma dobre miejsce, gdzie możemy kupić trunki i świeże rybki, to prosimy o namiary
Proponuję posmakować wina i oliwy w knajpie Bracera, a jeżeli posmakują to spytać o namiary. Magazyn jest o rzut beretem
Tak było dwa lata temu, więc mogło się nieco pozmieniać. A Brač i Postira u nas ciągle na podium
Pzdr.
ELIMAR napisał(a):Mam dylemat
Straszny
z jednej strony chciałabym zobaczyć coś innego a z drugiej .... ech
tak się wczoraj nakręciłam oglądając zdjęcia i filmiki z Povlji , że sama nie wiem co zrobić
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne