Maciej napisał(a):Fajny wątek o moim ukochanym mieście na Bałkanach Jeśli można chętnie się zapisze do klubu
Maciej napisał(a):Wkupne /zdjęcia/ będą później /jak odszukam i poskanuje/, ostatnia moja wizyta w Sarajewie to 2001 rok, jeszcze czasy przedcyfrowe.
Maciej napisał(a):za rok wracamy na 100 %. Trzeba wreszcie dzieciakom pokazać to niesamowite miasto.
Mikeee napisał(a):Nam kelner w restauracji polecił poniższe piwo. Chwalił się, że w jakimś prestiżowym konkursie w Paryżu zajęło 7-me miejsce spośród wielu piw świata. Rzeczywiście doskonałe, ale niestety niedostępne w zwykłych sklepach - ja przynajmniej nie widziałem, nawet w Sarajewie
Mikeee napisał(a):te kiero napisał(a):rozumiem, że tym samym to wpisowe do klubu
Ależ tak! Nie wiem tylko czy zasługuję, po jednym wieczorze, nocy i przedpołudniu spędzonym w tym pięknym mieście.
Mikeee napisał(a):Przy następnej wyprawie na Bałkany, Sarajewo ulegnie głębszej penetracji
Mikeee napisał(a):Nam kelner w restauracji polecił poniższe piwo. Chwalił się, że w jakimś prestiżowym konkursie w Paryżu zajęło 7-me miejsce spośród wielu piw świata. Rzeczywiście doskonałe, ale niestety niedostępne w zwykłych sklepach - ja przynajmniej nie widziałem, nawet w Sarajewie
....nagle mi zaschło w gardle
pozdrawiam,
Powrót do Bośnia i Hercegowina - Bosna i Hercegovina