lobsen napisał(a):Hmm. Sprawdzę , dzięki.
wiolek_lp napisał(a):Co do kolacji mamy zamiar na szybko zjeść tutaj
http://www.mrkva.ba/
Jam patrzyłam to dosłownie 5 minut na nogach z apartmana
Droga powrotna przez Saraj nie była w planach, ale jak zobaczyłam ten widok to przepadłam
https://www.booking.com/hotel/ba/best-v ... #hotelTmpl
wiolek_lp napisał(a):lobsen daj znać po powrocie jak sprawdził się Sarajevo Apartman
lobsen napisał(a):wiolek_lp napisał(a):lobsen daj znać po powrocie jak sprawdził się Sarajevo Apartman
Sarajevo Apartment
lobsen napisał(a):wiolek_lp napisał(a):lobsen daj znać po powrocie jak sprawdził się Sarajevo Apartman
Sarajevo Apartment - ładne nowocześnie urządzone mieszkanie. Jeden pokój z aneksem kuchennym, drugi - sypialnia z wydzielonym pomieszczeniem dla dzieci z łóżkiem piętrowym. Wszystko bardzo ładne, nowe, czyste. Postój taxi po drugiej stronie ulicy dwupasmowej po lewej. Dojazd do centeum 15 MAREK.
Zameldowanie - sms do właściciela z info że czekamy pod bramą garażu (garaż pod budynkiem). Własciciel zjawia się po 15 minutach. Wymeldowanie polega na wystawieniu samochodu z garażu ( otrzymujemy pilota do garażu), cofnięciu się do do mieszkania, pozostawieniu kluczy na wieszaku i zatrzaśnięciu po sobie drzwi. Właściciel jest bardzo sympatyczny. Przyjeżdza z córką około 11 lat, która doskonale włada angielskim. Sam również mówi po angielsku ale twierdzi, że słabiej. Podobno jest oficerem policji w Sarajewie i w razie jakichkolwiek problemów można do niego dzwonić . Pozdrawiam.
wiolek_lp napisał(a):lobsen napisał(a):wiolek_lp napisał(a):lobsen daj znać po powrocie jak sprawdził się Sarajevo Apartman
Sarajevo Apartment - ładne nowocześnie urządzone mieszkanie. Jeden pokój z aneksem kuchennym, drugi - sypialnia z wydzielonym pomieszczeniem dla dzieci z łóżkiem piętrowym. Wszystko bardzo ładne, nowe, czyste. Postój taxi po drugiej stronie ulicy dwupasmowej po lewej. Dojazd do centeum 15 MAREK.
Zameldowanie - sms do właściciela z info że czekamy pod bramą garażu (garaż pod budynkiem). Własciciel zjawia się po 15 minutach. Wymeldowanie polega na wystawieniu samochodu z garażu ( otrzymujemy pilota do garażu), cofnięciu się do do mieszkania, pozostawieniu kluczy na wieszaku i zatrzaśnięciu po sobie drzwi. Właściciel jest bardzo sympatyczny. Przyjeżdza z córką około 11 lat, która doskonale włada angielskim. Sam również mówi po angielsku ale twierdzi, że słabiej. Podobno jest oficerem policji w Sarajewie i w razie jakichkolwiek problemów można do niego dzwonić . Pozdrawiam.
Dziękuję za szczegółowe informacje, super, że apartman taki fajny, za tą cenę i takim standardzie u nas w życiu się nie znajdzie
wiolek_lp napisał(a):lobsen napisał(a):Nie no, bez przesady. Zwyczajnie w polskim standardzie aktualnie budowanym.
Hmm powiedz, mi gdzie znajdę do wynajęcia taki standard za 130 zł gdziekolwiek w Pl, a tym bardziej w rejonach turystycznych
Powrót do Bośnia i Hercegowina - Bosna i Hercegovina