Miłego wypoczynku
Meldujemy się 26.06 u siebie , znaczy w Sutivanie. Povlija też w planach.
yzedef napisał(a):Cześć, ktoś ze stałych bywalców był w ostatnim roku w Povlja ?. Coś nowego i ciekawego zmieniło się w naszym pięknym miejscu ?.
sviva napisał(a):Możecie polecić apartament dla 4 osób (2+2 - 7 i 5 lat). 01-09.09.2023. Budżet? Im taniej tym lepiej, czyli około 60 euro. Szukam czegoś sprawdzonego i godnego polecenia.
sviva napisał(a):Możecie polecić apartament dla 4 osób (2+2 - 7 i 5 lat). 01-09.09.2023. Budżet? Im taniej tym lepiej, czyli około 60 euro. Szukam czegoś sprawdzonego i godnego polecenia.
lotnikwsk napisał(a):sviva napisał(a):Możecie polecić apartament dla 4 osób (2+2 - 7 i 5 lat). 01-09.09.2023. Budżet? Im taniej tym lepiej, czyli około 60 euro. Szukam czegoś sprawdzonego i godnego polecenia.
Witam, we wrześniu spokojnie można znaleźć za 60 euro
Ja byłem dwa razy, w zielonym i czerwonym
https://www.apartmanija.hr/apartmani/br ... nada/13643
Czerwony ma lepszy standard ale gorsze widoki, zielony dwa balkony, jak coś to pytaj śmiało.
Pozdrawiam Krzysiek
wiolek_lp napisał(a):lotnikwsk napisał(a):sviva napisał(a):Możecie polecić apartament dla 4 osób (2+2 - 7 i 5 lat). 01-09.09.2023. Budżet? Im taniej tym lepiej, czyli około 60 euro. Szukam czegoś sprawdzonego i godnego polecenia.
Witam, we wrześniu spokojnie można znaleźć za 60 euro
Ja byłem dwa razy, w zielonym i czerwonym
https://www.apartmanija.hr/apartmani/br ... nada/13643
Czerwony ma lepszy standard ale gorsze widoki, zielony dwa balkony, jak coś to pytaj śmiało.
Pozdrawiam Krzysiek
Ja podobnie jak Krzysiek byłam u Nady, 2 razy w zielonym apartamencie, i z pewnością kiedyś wrócę ponownie
Także polecam :
W wrześniu app zielony kosztuje 60 e.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne