będę jednym z 1500 Polaków w Chorwacji.
praca mam zapewnioną, moja żona też, chorwacki jako tako więc "uspunjavam svoi skriveni snovi"
dojrzewaliśmy do tej decyzji 3 lata i klamka zapadła definitywnie-kwestia czasu.
leswac napisał(a)::papa: sie ma Krzysiu
masz lepsze info ode mnie jeśli chodzi o "otoćni trajekt"
tak czy inaczej na koniec maja / początek czerwca powinno wszystko wrócić do normy
no nie przewidzimy jednak do końca jak covid będzie sie zachowywał.....
ale ja uważam że będzie okey i w tym roku mimo wszystko zobaczymy Chorwację, Brać i Povlje.
leswac napisał(a):będę jednym z 1500 Polaków w Chorwacji.
praca mam zapewnioną, moja żona też, chorwacki jako tako więc "uspunjavam svoi skriveni snovi"
dojrzewaliśmy do tej decyzji 3 lata i klamka zapadła definitywnie-kwestia czasu.
Bravik napisał(a):leswac napisał(a)::papa: sie ma Krzysiu
masz lepsze info ode mnie jeśli chodzi o "otoćni trajekt"
tak czy inaczej na koniec maja / początek czerwca powinno wszystko wrócić do normy
no nie przewidzimy jednak do końca jak covid będzie sie zachowywał.....
ale ja uważam że będzie okey i w tym roku mimo wszystko zobaczymy Chorwację, Brać i Povlje.
Witam, witam. Zajrzałem po prostu ma stronę Jadrolinji. Często podglądam Hrvatską na Live Cam Croatia i od jakiegoś czasu nie widziałem promu przy nabrzeżu w Makarskiej.
yzedef napisał(a):Jak tam sytuacja ?, ktoś ma najnowsze informacje o wyspie ?.
Patrzę na grafik promów w czerwcu ze Splitu to wygląda to ubogo, pierwszy prom dopiero o 9 godzinie. Jest wyraźnie ich mniej niż co roku a na lipiec w ogóle jeszcze nie ma żadnych informacji.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne