Tayla napisał(a):Ja Was pamietam bo sprytnie sobie wymyśliłem że rozdając pamiątki będę miał możliwość każdego zobaczyć i się w ten sposób przywitać
ale fakt czasu było mało wiec go brakło na pogawędki
W Povlji mieszkalśmy w Sv Ana ..........
Ja właśnie mało osób "ogarnęłam"
Ale za pamiątkę po raz kolejny bardzo dziękuję
Sv. Ana kojarzę, wiele razy przeglądałam i zastanawiałam się nad tym app
W Jelsie znowu po raz KOLEJNY nie udało mi się dotrzeć do Vrtarnji i przejść tą drogą do Vroski
Cóż, brakło czasu. Raz tylko plażowałam z dzieciakami pod hotelem, na tym długim podeście, masakra
Znowu tych wymienionych plaż nie znam. Na południowej stronie było tylko cliffbase w SN, tak to wszystko strona północn, ale na prawo od Jelsy, na więcej niestety nie wystarczyło czasu
Na Brac Puciśća bardzo mi się spodobała, niestety poświeciliśmy jej tylko chwilkę. Postiry nie zdążyliśmy zobaczyć
Vidova Gora przegrywa u mnie z Sv. Nikolą, duże tłumy, ale to pewnie przez to, że dużo łatwiej dostępna
Povlja też spełnia wszelkie moje wymagania
Kiedyś
lotnikwsk pisał, że dla niego to najładniejsze miasteczko w Cro, podzielam tą opinie
Bardzo mnie zauroczyła, nie ukrywam nasz wygodny apartman za dobrą cenę też był dużym plusem
Też lubię nowe miejsca, ale wracając w tym roku na Hvar czułam się "jak w domu", ciekawe czy w innych miejscach też by tak było
Ciekawa jestem Povlji teraz, jak tam T.L bardziej ludna niż rok temu ?