Po kiego, że tak spytam? Chyba tylko po to by przepłacić.piotrekbeti napisał(a): ... Szukam bliskiego banku żeby wymienić Euro na cały pobyt na Kuny. Cała trasa dojazdu w weekend.Najwyżej dokupię jeszcze z kilka tysięcy kun zamiast brać Euro ...
Hercklekot napisał(a): Pytanie mam takie - czy normalną, ale nisko zawieszoną osobówką da się tam przejechać i jak jest lepiej - od strony Gracinów i dalej koło zatoczki (czerwona trasa) czy też od kościoła w prawo (czarna)? Konkretnie chodzi mi o punkt zaznaczony na mapie jako "povlja".
Hercklekot napisał(a): A jeżeli chodzi o apartman to jest to ten (bardzo tani swoją drogą)
krzygaj napisał(a):Witajcie,
W tym roku pierwszy raz wybieramy się na wyspę. Do tej pory głównie byliśmy na stałym lądzie tj kilka razy Tucepi .
Tym razem chciałem spokojniej i zarezerwować coś wcześniej. W oko wpadła mi kwatera http://www.zakwaterowaniewchorwacji.pl/ ... ent-milka/ - czy ktoś coś może o niej powiedzieć?
Będzie nas 3 (2+1) czy 50E za noc(2-ga połowa sierpnia), to dobra cena czy się targować?
Z góry dziękuję za pomoc
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne