Yzedef
Do betonowych hangarów łodzi jeszcze nie dotarłeś ?
Z tego co wiem od Eli, to powinny być w trzeciej zatoczce na prawo, tej największej
Raczej kolejna za tą, z której wstawiłeś piękna fotke
A fotek proszę więcej
sdolas napisał(a):Yzedef
Do betonowych hangarów łodzi jeszcze nie dotarłeś ?
Z tego co wiem od Eli, to powinny być w trzeciej zatoczce na prawo, tej największej
Raczej kolejna za tą, z której wstawiłeś piękna fotke
A fotek proszę więcej
yzedef napisał(a):Ja jeszcze polecę restauracjo-pizzerie Dalmatino w Sumartinie, pyszne jedzonko i fajny pomost nad wodą.
Co do zatoczki Voščica to byłem w niej ale bardzo krótko i jakoś nie zarejestrowałem hangarów, był tam jeden dom i kilku miejscowych kąpiących się, ta główna plaza niestety też była bardzo zasyfiona więc szybki rzut okiem i powrót, niestety wiało a ze to moje początki w pływaniu wiec nie ryzykowaliśmy i wróciliśmy do domu... Z Punty to jest jakieś 4 kilometry z kawałkiem w jedną stronę.
wiolek_lp napisał(a):yzedef a w Sumatrinie w tej Dalmatino co polecacie dobrego do jedzonka ? Chcielibyśmy spróbować pekę i kiedyś na KMW Brać ktoś wspominał o konobie Bernardo w Sumatrinie. Z tego co czytałam to opinie dobre, tak samo ceny i lokalizacja też fajna Zobaczymy czy potwierdzi się na miejscu
dids76 napisał(a):dids76 napisał(a):ELIMAR napisał(a):dids76 napisał(a):ELIMAR napisał(a):Czy ktoś z Was kto jest już w Povlji był może w Sumartinie w sklepie z rybkami?
Czy można coś dobrego zakupić?
Jeszcze rybek nie kupowałem, ale Ribarica koło stoczni na 100% czynna. Przejeżdżając zauważyłem tablicę zarządzającą do zakupów
Koło stoczni?
W którym miejscu?
Piszę z telefonu i nie potrafię z Googla wkleić lokalizacji. Jak się jedzie drogą dookoła portu to na samym jej końcu jest stocznia. Ribarica jest jakieś 20 - 30 metrów wcześniej.
Ps. Jak się dostanę do kompa to prześle dokładniejsze namiary
Ribarica jest w tym miejscu https://goo.gl/maps/R6As54KAb3s
dids76 napisał(a):Połaziłem dzisiaj wieczorem po Sumartinie i ribaricy koło poczty najprawdopodobniej już nie ma W miejscu gdzie była jest szyld "Pekara" i "Kebab" ale było zamknięte. Jutro idę do tej o której pisałem po rybki na obiad
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne