SebastianM napisał(a):Staram się odkrywać podobne mieściny w różnych częściach Chorwacji.....raz z lepszym, raz z gorszym efektem Povlja należy zdecydowanie do tych pierwszych, Vinišče natomiast, które wizytowałem w zeszłym roku.... raczej tam nie wrócę.... zatoczkę... może dwie dalej jest Kanica, niebo fajniejsza
ELIMAR napisał(a):Ja uwielbiam Povlję, właśnie za jej spokój, za klimat, za Ludzi którzy tam mieszkają
Mogę śmiało powiedzieć ,że wracam tu jak do siebie do zaprzyjaźnionych Gospodarzy u których od lat wynajmuję apartament
I cieszę się na to że idąc rano do sklepu po chleb , mijając mieszkańców mogę im powiedzieć : DOBRO JUTRO
agus78 napisał(a):ELIMAR napisał(a):Ja uwielbiam Povlję, właśnie za jej spokój, za klimat, za Ludzi którzy tam mieszkają
Mogę śmiało powiedzieć ,że wracam tu jak do siebie do zaprzyjaźnionych Gospodarzy u których od lat wynajmuję apartament
I cieszę się na to że idąc rano do sklepu po chleb , mijając mieszkańców mogę im powiedzieć : DOBRO JUTRO
Pięknie napisane Ja dokładnie to samo czuję na wyspie Brač.... Tam jest tak swojsko, i można wracać jak do siebie
qra69 napisał(a):Czy możecie coś napisać o apartamencie Nada? Czy polecacie coś lepszego w okolicy plaży Tičja luka?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne