Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

KLUB MIŁOŚNIKÓW POVLJI

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ELIMAR
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ELIMAR » 28.07.2024 13:56

Bo Povlję to się kocha, albo przyjeżdża tylko raz i zostawia miejsce tym co Povlję kochają całym sercem :) :) :)
ELIMAR
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ELIMAR » 24.09.2024 08:31

I po co mi to było?
Zdradzać Povlję ?
Za rok zdecydowanie WRACAM :verryhappy:
SebastianM
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) SebastianM » 24.09.2024 16:18

Staram się odkrywać podobne mieściny w różnych częściach Chorwacji.....raz z lepszym, raz z gorszym efektem ;) Povlja należy zdecydowanie do tych pierwszych, Vinišče natomiast, które wizytowałem w zeszłym roku.... raczej tam nie wrócę.... zatoczkę... może dwie dalej jest Kanica, niebo fajniejsza ;)
ELIMAR
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ELIMAR » 24.09.2024 18:26

SebastianM napisał(a):Staram się odkrywać podobne mieściny w różnych częściach Chorwacji.....raz z lepszym, raz z gorszym efektem ;) Povlja należy zdecydowanie do tych pierwszych, Vinišče natomiast, które wizytowałem w zeszłym roku.... raczej tam nie wrócę.... zatoczkę... może dwie dalej jest Kanica, niebo fajniejsza ;)

Ja uwielbiam Povlję, właśnie za jej spokój, za klimat, za Ludzi którzy tam mieszkają :)
Mogę śmiało powiedzieć ,że wracam tu jak do siebie :) do zaprzyjaźnionych Gospodarzy u których od lat wynajmuję apartament :)
I cieszę się na to że idąc rano do sklepu po chleb , mijając mieszkańców mogę im powiedzieć : DOBRO JUTRO :verryhappy:
agus78
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agus78 » 25.09.2024 13:02

ELIMAR napisał(a):Ja uwielbiam Povlję, właśnie za jej spokój, za klimat, za Ludzi którzy tam mieszkają :)
Mogę śmiało powiedzieć ,że wracam tu jak do siebie :) do zaprzyjaźnionych Gospodarzy u których od lat wynajmuję apartament :)
I cieszę się na to że idąc rano do sklepu po chleb , mijając mieszkańców mogę im powiedzieć : DOBRO JUTRO :verryhappy:

Pięknie napisane :hearts: :hearts: :hearts: Ja dokładnie to samo czuję na wyspie Brač.... Tam jest tak swojsko, i można wracać jak do siebie :tak: :spoko:
ELIMAR
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ELIMAR » 01.10.2024 16:24

agus78 napisał(a):
ELIMAR napisał(a):Ja uwielbiam Povlję, właśnie za jej spokój, za klimat, za Ludzi którzy tam mieszkają :)

Pięknie napisane :hearts: :hearts: :hearts: Ja dokładnie to samo czuję na wyspie Brač.... Tam jest tak swojsko, i można wracać jak do siebie :tak: :spoko:

Już tęsknię :D i nie mogę się doczekać kiedy już będzie Nowy Rok , bo potem to już tylko styczeń i ... WAKACJE
qra69
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) qra69 » 01.10.2024 17:09

Czy możecie coś napisać o apartamencie Nada? Czy polecacie coś lepszego w okolicy plaży Tičja luka?
ELIMAR
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ELIMAR » 01.10.2024 17:15

qra69 napisał(a):Czy możecie coś napisać o apartamencie Nada? Czy polecacie coś lepszego w okolicy plaży Tičja luka?

Może poszukaj informacji o tym apartamencie w relacjach ?
Osobiście nie byłam, ale Ludzie piszą ,że jest super i ze warto tam wykupić pobyt :)
lotnikwsk
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lotnikwsk » 03.10.2024 19:44

qra69 napisał(a):Czy możecie coś napisać o apartamencie Nada? Czy polecacie coś lepszego w okolicy plaży Tičja luka?

Byliśmy dwa razy u Nady i jak kiedyś pojedziemy na Brać to dalej do Nady.
wystarczy? :mg: pozdrawiam
qra69
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) qra69 » 03.10.2024 21:56

Dzięki :) w takim razie rezerwuje
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 03.10.2024 23:11

qra69 napisał(a):Dzięki :) w takim razie rezerwuje

Przeczytaj jeszcze uważnie informacje w tym wątku o tych apartamentach i innych położonych na Brdanjaku. Położenie i droga do plaży były dość szczegółowo omówione. Żeby Cię nic nie zaskoczyło na miejscu. :mg:
qra69
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) qra69 » 04.10.2024 07:35

Czytałem trochę :) zależy mi na bliskości do TL, na plażę sup+podręczne pierdoły, chyba damy radę :) do centrum też takie zejście?
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 04.10.2024 14:06

qra69 napisał(a):do centrum też takie zejście?

Albo zejście, albo wejście. Zależy jak wolisz. :lol:
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

KLUB MIŁOŚNIKÓW POVLJI - strona 72
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone