Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Klub Miłośników Półwyspu Pelješac

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
maluszek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) maluszek » 30.05.2014 18:42

Bocian napisał(a):
maluszek napisał(a):
piamir napisał(a):Zupełnie inny rodzaj doznań. Mniej nerwów, ale więcej wysiłku. :oczko_usmiech:

Wysiłku się nie boję... kajak opanowany, więc bierzemy tę opcję pod uwagę. A może w Loviste można jakąś łódeczkę wynająć... :D

Można :) Zobaczysz ją jak pójdziecie na kawę :)

Tam łódek trochę było z tego co pamiętam... :D
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 30.05.2014 18:43

maluszek napisał(a):Tam łódek trochę było z tego co pamiętam... :D

Wkleiłem to o co mi chodziło :)
maluszek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) maluszek » 30.05.2014 18:47

A tę widzieliśmy ... dobry żelazny kuter... trochę zżarty przez rdzę :mrgreen:
maluszek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) maluszek » 30.05.2014 19:14

co prawda ciut za duży :mrgreen: na jednodniową wycieczkę :D
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 30.05.2014 19:15

maluszek napisał(a):co prawda ciut za duży :mrgreen: na jednodniową wycieczkę :D

ale na dwutygodniowy urlop na wodzie jak znalazł :smo:
maluszek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) maluszek » 30.05.2014 19:17

jara napisał(a):
maluszek napisał(a):co prawda ciut za duży :mrgreen: na jednodniową wycieczkę :D

to z pewnością... ryb i innych owoców morza pod dostatkiem a gratis perfumy o zapachu rybim :mrgreen:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 30.05.2014 19:20

maluszek napisał(a):
jara napisał(a):

to z pewnością... ryb i innych owoców morza pod dostatkiem a gratis perfumy o zapachu rybim :mrgreen:

Czyli to po co sie tam jedzie :mrgreen:
maluszek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) maluszek » 30.05.2014 19:26

Bocian napisał(a):

Czyli to po co sie tam jedzie :mrgreen:

Wszystko byłoby ok poza tymi perfumami :mrgreen: choć jakby się przebywało non stop przez 2 tygodnie to i nawet do tego zapachu człowiek przekonałby się :mrgreen:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 30.05.2014 19:26

Zapach jak zapach :) jeszcze nie byłaś w szatni u mnie w robocie :mrgreen:
ja lubię na przykład chodzić na targi rybne, oglądać te cuda morskie :) No i zapach tam jest ... rybny :) Gorszy dla mnie jest zapach tam gdzie sery sprzedają :) Na Dolcu w Zagrzebiu rano jak z Agą na zakupy poszliśmy to mnie przytkało :lol:
maluszek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) maluszek » 30.05.2014 19:30

Bocian napisał(a):Zapach jak zapach :) jeszcze nie byłaś w szatni u mnie w robocie :mrgreen:
ja lubię na przykład chodzić na targi rybne, oglądać te cuda morskie :) No i zapach tam jest ... rybny :) Gorszy dla mnie jest zapach tam gdzie sery sprzedają :) Na Dolcu w Zagrzebiu rano jak z Agą na zakupy poszliśmy to mnie przytkało :lol:

Na targi rybne też bardzo lubię chodzić... choć na Peljesacu to nie wiem czy takie są... :D Chodziłam na targi rybne w Trogirze i podziwiałam, wybierałam, kupowałam a potem konsumowałam :lol:
A zapach serów mi nie przeszkadza dopóki nie czuję go w lodówce... :D
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 30.05.2014 19:34

Tak jak pisałem, my będąc u Bobo sami nic w tym temacie nie kombinujemy :) Zamawiamy večere :) Mule jeśli chcemy to jemy w Drače jadąc do Borka a później w Dalmatinska Kuća. Może teraz skusimy sie na wyjazd do Janijina do tej knajpki tu prezentowanej. W ogóle gotowanie ograniczamy do minimum. Obiad to coś na szybko, coś słoiczkowego :)
maluszek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) maluszek » 30.05.2014 19:40

Bocian napisał(a):Tak jak pisałem, my będąc u Bobo sami nic w tym temacie nie kombinujemy :) Zamawiamy večere :) Mule jeśli chcemy to jemy w Drače jadąc do Borka a później w Dalmatinska Kuća. Może teraz skusimy sie na wyjazd do Janijina do tej knajpki tu prezentowanej. W ogóle gotowanie ograniczamy do minimum. Obiad to coś na szybko, coś słoiczkowego :)

to my jesteśmy tacy sami... czasami co prawda zdarza nam się gotować ale właśnie kupujemy "ichnie" ryby lub coś w tym stylu.... :D :D oszczędzamy cały rok na wakacje :lol: nie po to jadę na wakacje aby gotować.... :lol:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 30.05.2014 19:42

maluszek napisał(a):
Bocian napisał(a):Tak jak pisałem, my będąc u Bobo sami nic w tym temacie nie kombinujemy :) Zamawiamy večere :) Mule jeśli chcemy to jemy w Drače jadąc do Borka a później w Dalmatinska Kuća. Może teraz skusimy sie na wyjazd do Janijina do tej knajpki tu prezentowanej. W ogóle gotowanie ograniczamy do minimum. Obiad to coś na szybko, coś słoiczkowego :)

to my jesteśmy tacy sami... czasami co prawda zdarza nam się gotować ale właśnie kupujemy "ichnie" ryby lub coś w tym stylu.... :D :D oszczędzamy cały rok na wakacje :lol: nie po to jadę na wakacje aby gotować.... :lol:

No tak ale wy kupujecie i je sami robicie?
maluszek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) maluszek » 30.05.2014 19:46

Bocian napisał(a):
maluszek napisał(a):

No tak ale wy kupujecie i je sami robicie?

na całe dwa tygodnie lub dłużej obiad robimy 2 może 3 razy.... więc nie jest tak źle.... :D
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 30.05.2014 19:50

Czyli tak jak my :) Kiedyś tam zabieraliśmy słoiki z obiadami ale daliśmy sobie spokój.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Klub Miłośników Półwyspu Pelješac - strona 67
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone