przemo99 napisał(a):jechał tam ktoś osobówką? Jak z kamieniami?
W zeszłym roku sporo po takich drogach jeździliśmy na hvarze:) Fajnie było, dlatego mnie to zainteresowało:)
przemo99 napisał(a):rozwiniesz?
Basiulinek napisał(a):Maluszek- sto metrow do skrętu,a potem przez góry.
Drogę widać po kliknięciu na link,który podał Bocian.
Tylko trzeba mapkę trochę przesunąć,bo na Korculi lądujemy
Basiulinek napisał(a):Maluszek- sto metrow do skrętu,a potem przez góry.
Od głównej drogi jakieś 1,5 km po prawie płaskim szutrze, potem 1,5 km już szutrowe serpentynki. Momentami stromo. Z tego co pamiętam tylko jeden zakręt musiałem brać na 2 razy. Powrót jest trudniejszy bo trzeba trzymać prędkość, żeby się nie zagrzebać pod górę.przemo99 napisał(a):może ktoś opisać ten dojazd? Czemu ekstremalny? Szuter, urwiska?
Bocian napisał(a):Basiulinek napisał(a):Maluszek- sto metrow do skrętu,a potem przez góry.
Nie ma takiej możliwości, żeby na Korculi Przecież to link ze street wiev A drugi lik to zdjęcie plaży w formacie takim, że można obrócić o 360 stopni
tez nadrobimyBocian napisał(a):Aldonka napisał(a): Nadrobię to
Jest zgoda
Ja też będę nadrabiał Tyle, że jadąc do Borka chcemy jechać do Drace na mule i ta droga nie pasi
maluszek napisał(a):Bocian napisał(a):https://www.== reklama ==/plaze-chorwacja/zatoka-z-konoba-extravaganza
3D.
Dziękuję za odpowiedź. Obejrzałam, chyba warta zapisania na liście do obejrzenia.... a jak z dojazdem. Piszecie, że jest ekstremalny, czy taki sam jak do Crkvic? czy z drogi głównej można dojść na piechotę? Bo drogowskaz wskazywał 100 m? chyba, że zera mi się pomyliły
piamir napisał(a):maluszek napisał(a):Bocian napisał(a):https://www.== reklama ==/plaze-chorwacja/zatoka-z-konoba-extravaganza
W zeszłym roku odwiedzilismy to miejsce kajakiem z Loviste. Około godziny na dopłynięcie. Super wycieczka.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne