Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Klub Miłośników Półwyspu Pelješac

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 28.05.2014 19:32

maluszek napisał(a):do tej pory nie spotkałam żadnego Maka lub KFC w Chorwacji chyba, że poruszałam się nie po tych drogach co trzeba... :D nie, nie.... nie szukam niczego takiego... Po prostu zwykła babska ciekawość..... :D

Molim :)
http://www.mcdonalds.hr/gdje-smo/
maluszek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) maluszek » 28.05.2014 19:37

Bocian napisał(a):
maluszek napisał(a):do tej pory nie spotkałam żadnego Maka lub KFC w Chorwacji chyba, że poruszałam się nie po tych drogach co trzeba... :D nie, nie.... nie szukam niczego takiego... Po prostu zwykła babska ciekawość..... :D

całkiem tego sporo a ja już miałam nadzieję, że "to to" się nie przyplątało do chorwacji.... Ech... Naiwna ja... 8O
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 28.05.2014 19:38

maluszek napisał(a):
Bocian napisał(a):

całkiem tego sporo a ja już miałam nadzieję, że "to to" się nie przyplątało do chorwacji.... Ech... Naiwna ja... 8O

Większość w Zagrzebiu :) I dobry Mac nie jest zły :) :)
maluszek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) maluszek » 28.05.2014 19:50

Bocian napisał(a):
maluszek napisał(a):
Bocian napisał(a):

Większość w Zagrzebiu :) I dobry Mac nie jest zły :) :)

a znasz dobrego maca? bo ja nie... Mac wszędzie jest taki sam... tzn obrzydliwy (jak dla mnie)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 28.05.2014 19:52

maluszek napisał(a): a znasz dobrego maca? bo ja nie... Mac wszędzie jest taki sam... tzn obrzydliwy (jak dla mnie)

A ja lubię :)
maluszek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) maluszek » 28.05.2014 20:00

Bocian napisał(a):
maluszek napisał(a): a znasz dobrego maca? bo ja nie... Mac wszędzie jest taki sam... tzn obrzydliwy (jak dla mnie)

A ja lubię :)

masz prawo :D
maarec
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) maarec » 28.05.2014 22:10

to ja dodam, że ceny w "Macu" w Cro są mocno oderwane od Polskich. Nie pamiętam dokładnie, ale chyba nie pomylę się jak napisze ze jest minimum 2 razy drożej niż w PL. My trafiliśmy przypadkiem do tego w Sibeniku, zakupiliśmy dziecku frytki i skorzystaliśmy z Wi-fi.

chyba fani te 2-3 tygodnie w roku dadzą radę bez ulubionych przekąsek wytrzymać.
maluszek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) maluszek » 28.05.2014 22:34

maarec napisał(a):to ja dodam, że ceny w "Macu" w Cro są mocno oderwane od Polskich. Nie pamiętam dokładnie, ale chyba nie pomylę się jak napisze ze jest minimum 2 razy drożej niż w PL. My trafiliśmy przypadkiem do tego w Sibeniku, zakupiliśmy dziecku frytki i skorzystaliśmy z Wi-fi.

chyba fani te 2-3 tygodnie w roku dadzą radę bez ulubionych przekąsek wytrzymać.

jeśli będę chcieli wybrać się na Peljesac będą musieli... chyba, że fani maca takich miejsc nie wybierają :mrgreen:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 28.05.2014 22:43

maluszek napisał(a):jeśli będę chcieli wybrać się na Peljesac będą musieli... chyba, że fani maca takich miejsc nie wybierają :mrgreen:

Bocian napisał(a):I dobry Mac nie jest zły :) :)

:lol:
Jackar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jackar » 28.05.2014 22:47

Będę w tym roku w Pernie i chcę trochę pojeździć po Peljesacu.
Czy warto jechać do Loviste? Ciekawi mnie ta miejscowość. Jest tam jakaś fajna plaża?
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 29.05.2014 06:40

maarec napisał(a):chyba fani............

A to nie wiem :) Ja znam jedna Fani :) Żonę Bobo. Zapytam ją :lol:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 29.05.2014 06:42

maarec napisał(a):to ja dodam, że ceny w "Macu" w Cro są mocno oderwane od Polskich. Nie pamiętam dokładnie, ale chyba nie pomylę się jak napisze ze jest minimum 2 razy drożej niż w PL.

A czemu miałyby być takie jak w Polsce? Jadłeś Maca w Austrii czy w w Wielkiej Brytanii?
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 29.05.2014 07:02

maarec napisał(a):to ja dodam, że ceny w "Macu" w Cro są mocno oderwane od Polskich. Nie pamiętam dokładnie, ale chyba nie pomylę się jak napisze ze jest minimum 2 razy drożej niż w PL. My trafiliśmy przypadkiem do tego w Sibeniku, zakupiliśmy dziecku frytki i skorzystaliśmy z Wi-fi.

Byliśmy w McD w Puli - za kuczup kazali płacić... :lol:
Roxi
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Roxi » 29.05.2014 07:44

Vjetar napisał(a):Byliśmy w McD w Puli - za kuczup kazali płacić... :lol:

I właśnie dlatego wyjazdy do Chorwacji są tak drogie :mrgreen:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 29.05.2014 08:01

Roxi napisał(a):
Vjetar napisał(a):Byliśmy w McD w Puli - za kuczup kazali płacić... :lol:

I właśnie dlatego wyjazdy do Chorwacji są tak drogie :mrgreen:

No właśnie.
To był nasz pierwszy i ostatni raz... :evil:

...bez własnego keczupu :oczko_usmiech:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Klub Miłośników Półwyspu Pelješac - strona 63
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone