Witam.
Przebywamy w tej chwili w Sarandzie i dlatego rzadko zaglądam na forum.
Cieszę się jednak,że kol.Aldonka zauważyła mój post.
Apartament Adriatic jest położony ok.70m od małej plaży Borje.
Są to praktycznie pierwsze zabudowania od Orebicia.
lelo82 napisał(a):Szukam kogoś chętnego do wejścia na Sv. Ilija do końca czerwca.
user12345678 napisał(a):Pytania do osób, które odwiedzają/odwiedziły już Peljesac w tym sezonie:
2. Czy jest odczuwalnie drożej? Porównuję sobie ceny na przestrzeni trzech ostatnich lat,
ravel napisał(a):Mam pytanie gdzie kupić po drodze do Makalo koło Orebica niedrogie dobre winko takie do codziennego picia najlepiej półwytrwne lub pól słodkie ? Jadę za dziesięć dni i chciałbym kupić od razu jakiś zapasik na pobyt
BartNS napisał(a):user12345678 napisał(a):Pytania do osób, które odwiedzają/odwiedziły już Peljesac w tym sezonie:
2. Czy jest odczuwalnie drożej? Porównuję sobie ceny na przestrzeni trzech ostatnich lat,
Jedz i się nie przejmuj to wakacje. Jak fundusze ograniczone weź coś z PL, albo zrób zakupy w lidu Plocie, nie zjedz lodów jeden dzień, kup rybkę, malze w sklepie I zrob w domu. Wydasz tyle samo co rok temu i będziesz szczesliwy.
Kup jakieś gnocci sałatę wino do tego i będzie super wieczór z partnerem/partnetka na pewno leszy niż w Konoba;)
To super rejon
ravel napisał(a):Mam pytanie gdzie kupić po drodze do Makalo koło Orebica niedrogie dobre winko takie do codziennego picia najlepiej półwytrwne lub pól słodkie ? Jadę za dziesięć dni i chciałbym kupić od razu jakiś zapasik na pobyt
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne