rufus295 napisał(a):Zdecydowanie 14 dni na półwysep. Nie będziesz się nudzić.
popieram w 100%
magicznewakacje napisał(a):Peljesac 7 + Korcula 7
Tylko Peljesac lub Korcula 14 dni
Marlowe1994 napisał(a):rufus295 napisał(a):Zdecydowanie 14 dni na półwysep. Nie będziesz się nudzić.
A czym tam mozna sie zająć, jak ciekawie spedzic czas?
rufus295 napisał(a):Marlowe1994 napisał(a):rufus295 napisał(a):Zdecydowanie 14 dni na półwysep. Nie będziesz się nudzić.
A czym tam mozna sie zająć, jak ciekawie spedzic czas?
500stron wątku a Ty się pytasz co robić? Byłem 3x14 dni i jeszce kiedyś pojadę... Nie wiem czy lubisz, pływać, chodzić, jeść, pić żeby wszystkie możliwości tutaj przytoczyć
Marlowe1994 napisał(a):Zawsze mnie zadziwiala ta popularnosc pizzy. Pewnie jest wiele lokalnych przysmakow....
Cropidło napisał(a):w Borje mam zarezerwowany apartament od 13-27 07 więc sprawdzę osobiście co na Peljesacu dzieje się ciekawego.
Cropidło napisał(a):Ciekawość mnie rozpiera,bo to nasza pierwsza wizyta na półwyspie oprócz dwóch przejazdów tranzytowych
w kierunku Korculi,a to nie to samo.Na dodatek od zarania dziejów pierwszy raz jedziemy bez kociarstwa.
magicznewakacje napisał(a):Rozważamy ten region ale nigdy tam nie byliśmy, doradzcie proszę stali bywalcy, jak byście rozplanowali tam pobyt i w jakim rejonie:
Peljesac 7 + Korcula 7
Tylko Peljesac lub Korcula 14 dni
Cropidło napisał(a):Kociarstwo przebrzydłe to wojskowe określenie młodego wojska.
To takie jajczarskie określenie wnuków.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne