kaeres napisał(a):Brałem litr winka za jakieś 20kn~2,5€
qra69 napisał(a):Podpowie ktoś gdzie na półwyspie kupię Prosek z tanka?
yzedef napisał(a):kaeres napisał(a):Brałem litr winka za jakieś 20kn~2,5€
Z ciekawości zapytam, za taką cenę to wino miało jakość ?, dało to się wypić bez kapcia w gębie na drugi dzień ?
Pytam szczerze nie złośliwie, sam od dawna już nie piję mocnych trunków jak rakija bo mi lata temu zbrzydły - nie ta moc na ten klimat. Chorwackie piwa to też straszne sikacze koncernowe. Znalazłem jakieś pojedyncze krafty w marketach (moje ulubione Hazy IPA mogę pomarzyć) ale ceny na poziomie 20 kun za butelkę i wybór żaden.
endryu napisał(a):qra69 napisał(a):Podpowie ktoś gdzie na półwyspie kupię Prosek z tanka?
np. https://www.youtube.com/watch?v=IkUBrIR8KK8
wojstar napisał(a):Miejscowość Janjina, jadąc od Orebic pierwszy dom po prawej stronie przed boiskiem piłkarskim. Można wjechać na przydomowy parking.
qra69 napisał(a):wojstar napisał(a):Miejscowość Janjina, jadąc od Orebic pierwszy dom po prawej stronie przed boiskiem piłkarskim. Można wjechać na przydomowy parking.
Byłem przed chwilą, nie ma Prošku z tanka, kupiłem butelkowy po 8eur, to i tak chyba najlepsza cena jaką dotąd znalazłem w okolicy a winko super. Tanków chyba 6, wziąłem różowe po 3.4 eur
qra69 napisał(a):Potrzebuje rozkład kursów turystycznych z Orebić na Korčule, ma ktoś namiary? Nie przeprawy promowe. Rok temu kupowaliśmy bilety koło poczty w Orebić, nie mogę jednak nic znaleźć na necie.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne