rocker napisał(a):Witam Was drodzy forumowicz,
nie chcę tworzyć nowego tematu, ale chciałbym się dowiedzieć apropos cen na półwyspie od początku września.
Jak się one kształtują, czy są już niższe niż w sezonie?
Nie wiem czy można tu zamieszczać krypto-reklamy, ale szukam jakiegoś apartamentu dla 2os. w okolicach Orebicia/Kuciste jeden warunek to blisko plaży...aha no i 2gi żeby było w miarę tanio (liczę na 15-17E/os).
pomożecie?
rocker napisał(a):sorki za mój skrót myślowy, chodziło mi o ceny kwater. A pytam ogólnie o ceny jak tam się plasują?
Aldonka napisał(a):Bocian napisał(a):Co do apartmanów to ja od lat płacę podobną cenę. Przez 10 lat wzrosła o 5 euro w sezonie. Teraz jest 40 euro za 2+2.
Ja płacę jeszcze mniej, ale nie mogę powiedzieć ile to tajemnica
Aldonka napisał(a):Bocian napisał(a):AdamBeata napisał(a):Nasz właściciel ma ponton motorowy. Przemieszcza sie nim między Dubrovnikiem i właśnie Borkiem. Muszę go podpytać, czy dałoby radę czasami wypożyczyć za jakąś opłatą, ale to już na miejscu. Jak jakieś dobre polskie wiktułały mu przywiozę to może da sie podkupić
Chcesz powiedzieć, że ktoś pływa z Borka do Dubrovnika pontonem?
Powiem szczerze...jakoś w to nie wierzę...ale może lubi dłuuuugie wycieczki
AdamBeata napisał(a):Aldonka napisał(a):Bocian napisał(a):AdamBeata napisał(a):Nasz właściciel ma ponton motorowy. Przemieszcza sie nim między Dubrovnikiem i właśnie Borkiem. Muszę go podpytać, czy dałoby radę czasami wypożyczyć za jakąś opłatą, ale to już na miejscu. Jak jakieś dobre polskie wiktułały mu przywiozę to może da sie podkupić
No jasne, że pływa. On mieszka na stałe w dubrovniku i całą rodziną przypływa do Borka na urlop. Po zakupy i inne pierdoły pływa do dubrovnika. Czasami co drugi dzień tam śmiga. Nie ma auta w Borku, wszystko zwozi pontonem.
AdamBeata napisał(a):Aldonka napisał(a):Bocian napisał(a):AdamBeata napisał(a):Nasz właściciel ma ponton motorowy. Przemieszcza sie nim między Dubrovnikiem i właśnie Borkiem. Muszę go podpytać, czy dałoby radę czasami wypożyczyć za jakąś opłatą, ale to już na miejscu. Jak jakieś dobre polskie wiktułały mu przywiozę to może da sie podkupić
No jasne, że pływa. On mieszka na stałe w dubrovniku i całą rodziną przypływa do Borka na urlop. Po zakupy i inne pierdoły pływa do dubrovnika. Czasami co drugi dzień tam śmiga. Nie ma auta w Borku, wszystko zwozi pontonem.
Bocian napisał(a):Aldonka napisał(a):Bocian napisał(a):Co do apartmanów to ja od lat płacę podobną cenę. Przez 10 lat wzrosła o 5 euro w sezonie. Teraz jest 40 euro za 2+2.
No ale Ty śpisz na plaży Ja też, ale z wyboru
Aldonka napisał(a):Bocian napisał(a):Aldonka napisał(a):Bocian napisał(a):Co do apartmanów to ja od lat płacę podobną cenę. Przez 10 lat wzrosła o 5 euro w sezonie. Teraz jest 40 euro za 2+2.
No ale Ty śpisz na plaży Ja też, ale z wyboru
Na plaży, na plaży fajnie jest.....
A ja się dokopałam właśnie do zdjęć z 2009 roku i pokażę Wam, że nie zawsze świeci słońce, że czasem niebo zasnuwa się chmurami, że pada deszcz, a nawet grad
Potwierdzam. Pierwszy raz 5 lat temu byłem tam we wrzesniu i padało przez kilka dni, a temperatura była tak niewiele ponad 20.