Gonzales napisał(a):No i doczekaliśmy się
https://turystyka.wp.pl/wielka-zmiana-tego-lata-w-chorwacji-czekano-na-to-latami-6757332106054240a
Pozdrowienia.
ada2417 napisał(a):Cześć. Polecacie półwysep dla rodziny z niespelna rocznym dzieckiem ? Kusi nas Orebic, kusi boję się jednak tłumów i trasa daleka więc zastanawiam się czy warto. Pozdrowienia
ada2417 napisał(a):Cześć. Polecacie półwysep dla rodziny z niespelna rocznym dzieckiem ? Kusi nas Orebic, kusi boję się jednak tłumów i trasa daleka więc zastanawiam się czy warto. Pozdrowienia
qra69 napisał(a):planowałem promem z Ploce...lepiej przez Bośnię?
rufus295 napisał(a):ada2417 napisał(a):Cześć. Polecacie półwysep dla rodziny z niespelna rocznym dzieckiem ? Kusi nas Orebic, kusi boję się jednak tłumów i trasa daleka więc zastanawiam się czy warto. Pozdrowienia
Z rocznym nie wiem, ale byliśmy ze szwagrami jak młoda miała pół roku i półtora roku. Było super. W Boraku na Półwyspie. Teraz na Hvar jedziemy, młoda ma 5 lat, to już oczy dookoła głowy mieć należy.
Półwysep piękny na spokojny wypoczynek.
ada2417 napisał(a):Gonzales więc zostało mi zabukowac nocleg, wielkie dzięki! Jeśli nie ma takich tłumów jak w Makarskiej to kamień z serducha i ruszamy w trasę za 4 miesiące.
Pivko napisał(a):Witam
Podrzuci ktoś namiary na jakiś fajny(czysty) apartament na Peljesacu ? Najlepiej duży bo jest nas 2+3 (dwie sypialnie wskazane).
Planowany wyjazd ok 20 czerwca.
Pozdrawiam
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne