napisał(a) numenius » 15.08.2021 15:23
Nie czepiam się słówek, to była uwaga merytoryczna, a podstawy do niej dałeś pisząc o tym, że masz zamiar z półwyspu przemieścić się na część kontynentalną.
Doskonale wiedziałeś? Może tak, może nie, ale teraz już wiesz na pewno.
Co ma podnóże Biokova do "przeprowadzki" z Liviśte na kontynent, skoro jedno i drugie znajduje się w części kontynentalnej (nie są wyspami)?
Mnie nic do tego? Skoro piszesz na publicznym (ogólnie dostępnym) forum, to nie zapominaj, że jego użytkownicy mają prawo czytać m.in. Twoje wypociny i reagować na nie swoimi komentarzami. Po to jest forum i przy takim liczniku postów powinieneś to wiedzieć. Ani mnie to nie razi, ani problemu z tym nie mam. Możesz sobie nawet przyjąć, że Dubrovnik jest w Bośni, bo to mniej więcej podobny tok myślowy, jak przy założeniu Twojej "przeprowadzki". Nie odbieraj jednak komukolwiek prawa do skomentowania takich kwiatków.
Po zapoznaniu się z Twoim przekazem w ekstremalnym przypadku ktoś szukający noclegów w Cro poza wyspami wykreśli Loviśte ze swoich ew. celów podróży.
Dla mnie temat został wyczerpany, gdyż po Twojej odpowiedzi trudno spodziewać się, żebyś przyznał się do ewidentnego faux pas.