maluszek napisał(a):Sądząc z Twoich Bocian i innych opisów to chyba tak.... na pewno tak.... Już odznaczam dni w kalendarzu
Może wiesz coś na temat wynajmu łódki Bocian w tej miejscowości?
Pozdrawiam
Bocian napisał(a):AdamBeata napisał(a):będę razem z moją drugą połową się kąpać w Dingacu
Kto bogatemu zabroni? 100 kun za litr
AdamBeata napisał(a):Bocian napisał(a):AdamBeata napisał(a):będę razem z moją drugą połową się kąpać w Dingacu
Kto bogatemu zabroni? 100 kun za litr
Ja tam nie gustuje w Chorwackich winach, przy drogach są drogie i bez szału, te od naszego Damira całkiem niezłe no i juz na przyjazd kilka butelek mamy w lodówce ale to idzie w pierwsze dwa dni . Zaopatruje się w Słowenii w Teran z beczek u takiego jednego winiarza (5e za półtora litra, a jakość pierwszorzędna). Choć winieta na autostradę jest w złodziejskiej cenie (za taki mały odcinek) to wina maja całkiem dobre i ceny przyjemne. Polecam zaopatrzyć się po drodze.
maluszek napisał(a):Witam Wszystkich
W tym roku dzięki Waszym malowniczym opisom udało nam się zarezerwować kwaterę Nikolica w Borku od 1 sierpnia. Czy w tej miejscowości istnieje możliwość wynajęcie jakiejś łódki z silnikiem aby możne było trochę pozwiedzać Chorwację ze strony wody?
Pozdrawiam
AdamBeata napisał(a):maluszek napisał(a):Witam Wszystkich
W tym roku dzięki Waszym malowniczym opisom udało nam się zarezerwować kwaterę Nikolica w Borku od 1 sierpnia. Czy w tej miejscowości istnieje możliwość wynajęcie jakiejś łódki z silnikiem aby możne było trochę pozwiedzać Chorwację ze strony wody?
Pozdrawiam
Byliśmy jedną noc u Nikolicy w zeszłym roku bo sie nam skończyły noclegi a jeszcze jedna noc chcieliśmy zostać. Przyjemne mieszkanka, dokładnie po drugiej stronie ulicy od naszego. My też będziemy od 1 sierpnia więc może jakieś winko razem???
Co do motorówek to może być ciężko w samym Borku, pływało kilka po okolicy ale raczej same prywatne gospodarzy lub przyjezdnych. W Trsteniku lub w Orebicu powinno prędzej coś być.
jara napisał(a):maluszek napisał(a):ok...może jednak uda się coś znaleźć...., bo mój mąż to żeglarz więc chciałabym mu jakąś niespodziankę zrobić...
Raczej motorowodniak.
Bocian napisał(a):maluszek napisał(a):ok...może jednak uda się coś znaleźć...., bo mój mąż to żeglarz więc chciałabym mu jakąś niespodziankę zrobić...
To może tym się zainteresuj w temacie wynajęcia Przypływa do Korčuli
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne