Ić stont z tymi zdjęciami
Zazdroszczę
Koenig napisał(a):Zjawisko zostało już opisane Tych reklam jest na prawdę mnóstwo.
https://spidersweb.pl/rozrywka/2021/04/ ... my-reklamy
Co nie zmienia faktu, że i tak go oglądam, w ubiegłym roku odwiedziłem dwa polecane przez niego miejsca - czyli dałem się złapać na reklamę.
Mimo wszystko jakoś nie żałuję
Kris napisał(a):Koenig napisał(a):Zjawisko zostało już opisane Tych reklam jest na prawdę mnóstwo.
https://spidersweb.pl/rozrywka/2021/04/ ... my-reklamy
Co nie zmienia faktu, że i tak go oglądam, w ubiegłym roku odwiedziłem dwa polecane przez niego miejsca - czyli dałem się złapać na reklamę.
Mimo wszystko jakoś nie żałuję
Nie lubię Makłowicza z nachalnymi reklamami ( np. jachty INWESTYCYJNE w ostatnim odcinku) ale i tak dałem się złapać bo gdy w Janjinie zobaczyliśmy bób w strąkach to... poszło! Marchewka, krompiry, bób, kapustka, cukinia, panceta, zielona pietruszka, przecier pomidorowy. No i rozmaryn z ogródka gospodarzy. Efekt na zdjęciach. Lubię Pana Roberta !
new1984 napisał(a):
Zgadzam się.
Facet bardzo transparentnie mówi kto jest partnerem odcinka, co reklamuje, etc.
To jego zarobek, jego życie. Pracował na popularność i szacunek widzów przez lata w TVP, a teraz jest niezależny i przede wszystkim jak go propagandowa telewizja kopnęła w tyłek, to on z dumą poszedł na swoje.
Szacun dla niego
Aldonka napisał(a):Uuuu, szkoda wielka. Nie będzie w tym roku pieczonej ośmiornicy u Matuszko. Moje ulubione miejsce.
Kris napisał(a):Aldonka napisał(a):Uuuu, szkoda wielka. Nie będzie w tym roku pieczonej ośmiornicy u Matuszko. Moje ulubione miejsce.
Aldonko- przedwczesny alarm. Właśnie rozmawiałem z właścicielem, który przyjechał zobaczyć postępy
ekip wykańczających jego nową willę w Borku. Restauracja będzie otwarta od soboty 13 czerwca . Właśnie pojawili się w niej fachowcy i robią renowację tak więc nie ominą Cię tamtejsze smakołyki( chyba, że zmienią kucharza przy okazji renowacji ) A ja i tak polecam ośmiornicę od Viki Braenovič z Dalmatynskiej Kucy. Spróbuj koniecznie!
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne