mchrob napisał(a):Robercik już na miejscu
Ale mu dobrze
Liczę na kolejną serię filmów i trochę uśmiechu w naszej trudnej rzeczywistości.
kaeres napisał(a):Już czekam na filmy z Dalmacji.
Te z Beskidu Wyspowego, ze Szwecji czy z Podlasia były super ale nie umywają się do klimatu z Chorwacji.
yzedef napisał(a):Pytanko do stałych bywalców Orebic, pamięta ktoś czy dam tam radę wymieniać w kantorze, jakimś punkcie polskie złotówki na kuny ?.
Jeżdżąc tyle razy na Brać często to praktykowałem, kurs był podobny a człowiek nie musiał bawić się w PLN - Euro potem Euro kuny.
Będę wdzięczny za wszelkie info!.
wojstar napisał(a):yzedef napisał(a):Pytanko do stałych bywalców Orebic, pamięta ktoś czy dam tam radę wymieniać w kantorze, jakimś punkcie polskie złotówki na kuny ?.
Jeżdżąc tyle razy na Brać często to praktykowałem, kurs był podobny a człowiek nie musiał bawić się w PLN - Euro potem Euro kuny.
Przy marinie jest kantor, raz w nim wymieniałem
yzedef napisał(a):wojstar napisał(a):yzedef napisał(a):Pytanko do stałych bywalców Orebic, pamięta ktoś czy dam tam radę wymieniać w kantorze, jakimś punkcie polskie złotówki na kuny ?.
Przy marinie jest kantor, raz w nim wymieniałem
Ale wymieniałeś PLN na Kuny ?
yzedef napisał(a):Też używam Revolut ale nie wszędzie nim zapłacisz, np. za lody, nie wszystkie restauracje a i napiwek też trzeba dać, tak więc gotówka też jest potrzebna.
Lepiej zabrać z domu w gotówce więcej PLN i najwyżej z nimi wrócić, wszak w kraju zawsze się przydadzą niż tracić na wymianach.
corrina napisał(a):Przy okazji, żeby nie zaśmiecać, dołożę jeszcze pytanie o możliwość zakupu ryb w Žuljanie - jest taka ? Czy trzeba się gdzieś dalej przejechać bladym świtem ?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne