tranquilo napisał(a):Jako że w tym roku planuję pierwszy raz zawitać na Peljesac, zapisuję się do klubu ( bo już mi się podoba:))
Mam nadzieję że nic ani nikt nie zakłóci naszych planów. Wybór padł na Loviste.
W najbliższym czasie zamierzam dużo przeczytać w tym wątku:)
wojstar napisał(a):tranquilo napisał(a):Jako że w tym roku planuję pierwszy raz zawitać na Peljesac, zapisuję się do klubu ( bo już mi się podoba:))
Spokojniutka mieścina
aniaitomek napisał(a):A my az sie boimy planowac , kasa z rezerwacji z zeszlego roku lezy u wlascicieli apt. Mam nadzieje , ze w tym roku sie uda
O tak, tamten rok był dziwny. Codziennie rano wylatywałam w piżamie na ulicę, aby sprawdzić stan chmur nad górami.... Półwysep opuszczaliśmy w deszczu....gusia-s napisał(a):Co prawda rok 2014 był nietypowy chyba, ale wtedy byłam właśnie na Peljesač i chyba z 10 dni to może 3 były w pełni słoneczne a pozostałe burzowe, deszczowe i pochmurne.
tranquilo napisał(a):wojstar napisał(a):tranquilo napisał(a):Jako że w tym roku planuję pierwszy raz zawitać na Peljesac, zapisuję się do klubu ( bo już mi się podoba:))
Spokojniutka mieścina
To wiem, dlatego na nią padło. Ja preferuję spokojniejsze miejsca:)
damianisko5 napisał(a):Ciekawe czy BiH otworzy granice.
wojstar napisał(a):damianisko5 napisał(a):Ciekawe czy BiH otworzy granice.
Granice również w tym roku - sorki w 2020 - były otwarte, wystarczyło na granicy Cro/BiH kupić za 20 Euro test na coronę. I juz się było w BiH.
damianisko5 napisał(a):wojstar napisał(a):damianisko5 napisał(a):Ciekawe czy BiH otworzy granice.
Granice również w tym roku - sorki w 2020 - były otwarte, wystarczyło na granicy Cro/BiH kupić za 20 Euro test na coronę. I juz się było w BiH.
Miałem tam pojechać 15 czerwca a wtedy nic nie było wiadomo co czeka turystów na granicy. I juz się było w BiH - nawet z pozytywem? Czy myślisz, że w tym roku tak zaryzykuję?/
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne