piekara114 napisał(a):Ja mam zdanie jak Aldonka...
Dla mnie Trs. to najgorsza plaża w okolicy.... Jak byłam to brudno i pełno śmieci, ani to piasek, ani otoczaki, ani żwirek.... Na Divnej morze miało 26 st., tam jest dość płytko i jeszcze zatoka, więc chyba miałeś jakiegoś pecha... A z ciekawości ile tych plaż na półwyspie odwiedziłeś?
Gonzales napisał(a):Jak już wspomniałem priorytetem dla grupy 10 osób z dziećmi jest funkcjonalność plaży i jej dostępność. Na początku pobytu szukaliśmy idealnej plaży i jeździliśmy po całej okolicy (co samo w sobie było bardzo fajne ale nie dla dzieci)
nikaaa_87 napisał(a):Będziemy stacjonować w miejscowości Dingac Borak. Gdzie w pobliżu kupię świeże ryby.? Jest jakiś targ rybny albo można gdzieś kupić od rybaka ?
Aldonka napisał(a):
Osobiście bardzo lubię Dube Peljeską, najczęściej tam jeździmy. Nie pamiętam żebym tam miała jakoś szczególnie zimną wodę. Divą, jakkolwiek piękną, omijam zawsze, za dużo ludzia
ANDriu G. napisał(a):Aldonka napisał(a):
Osobiście bardzo lubię Dube Peljeską, najczęściej tam jeździmy. Nie pamiętam żebym tam miała jakoś szczególnie zimną wodę. Divą, jakkolwiek piękną, omijam zawsze, za dużo ludzia
Witam serdecznie. W tym roku jadę z rodziną pierwszy raz na Peljesac właśnie do Duby Peljeskiej. Chyba będzie dobrze .Z tego co się zorientowałem to taki koniec świata.
KrzysTurbo napisał(a):My jedziemy w sierpniu po raz 4ty do Cro. Bylismy 3 razy w Podacy i nadszedl czas na co innego. Wybor padl na Trpanj. Mam nadzieje ze nie pozaluje mojej decyzji. Jade z zona i 5 letnim synem. Lubimy spokuj i odpoczynek. Imprez nam w czasie urlopu nie potrzeba
jakrena napisał(a):witajcie . Będziemy w okolicach Orebica zastanawiamy sie nad jednodniowa wycieczka na Wyspę Mljet. poradzcie jakieś lokalne biuro lub jak sie dostać skąd prom jak cenowo i czy w ogóle warto ? pozdrawiam
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne