piotrekbeti napisał(a):Za Cube to po minimum 100 kun dziennie za sztukę. Na 4 osoby na 14 dni masz cenę roweru który pożyczasz na własność ze sklepu w Polsce.. Ale nie każdy da radę zapakować tyle rowerów na wyjazd niestety.
wojstar napisał(a):Można z Orebic pojechać do Nakovanj, Loviste, Viganj, Kuciste. Z Nakovanj można wjechać na Ilije. Rowerek na prom lub stateczek i z Korcula pojechać do Lumbardy. Rowerek na katamaran i na Mljet i pojeździć po parku narodowym Mljet.
Serio da radę? Jest jakiś szlak, którym można się rowerem przemieszczać? Jeśli tak to czy da się rowerem potem zjechać do Kuciste?wojstar napisał(a): Z Nakovanj można wjechać na Ilije.
Guinness79 napisał(a):Witam, wybieramy się w sierpniu drugi raz do Chorwacji, a pierwszy raz na Peljesac. Mam pytanko czy jest jakiś prom z Orebicia lub Korculi do Dubrovnika? Autem już byłem, czas na prom☺
Guinness79 napisał(a):Witam, wybieramy się w sierpniu drugi raz do Chorwacji, a pierwszy raz na Peljesac. Mam pytanko czy jest jakiś prom z Orebicia lub Korculi do Dubrovnika? Autem już byłem, czas na prom☺
desperadek napisał(a):Serio da radę? Jest jakiś szlak, którym można się rowerem przemieszczać? Jeśli tak to czy da się rowerem potem zjechać do Kuciste?wojstar napisał(a): Z Nakovanj można wjechać na Ilije.
Guinness79 napisał(a):Dzi3ki za odpowiedzi w sprawie promów. Mam jeszcze jedno pytanie o miejscowość Podobuce apartament Hrkać. Czy ktoś tam był w tej miejscowości. Widziałem, że jest tam maleńka plaża i trzy domy na krzyż. Może ktoś zna tą miejscowość 7km przed Orebiciem. Czy warto?
lichy napisał(a):Guinness79 napisał(a):Dzi3ki za odpowiedzi w sprawie promów. Mam jeszcze jedno pytanie o miejscowość Podobuce apartament Hrkać. Czy ktoś tam był w tej miejscowości. Widziałem, że jest tam maleńka plaża i trzy domy na krzyż. Może ktoś zna tą miejscowość 7km przed Orebiciem. Czy warto?
Bywałem w Podobuče parę lat temu w Villi Palma - super miejscowość, domów trochę więcej niż trzy na krzyż, ale wioska na końcu świata i na końcu drogi, cisza i spokój. Były tam chyba dwie knajpki, a na zakupy trzeba było jeździć do Orebićia.
Apartmani Hrkać, o których piszesz są w miejscowości Borje - to jest jakieś jakieś 3 km przed Podobuče. W Borje faktycznie tylko kilka domków i kieszonkowa plażyczka, żadnej konoby czy sklepu.
Jak lubisz totalnie święty spokój, a po przysłowiowe bułki jeździć do sklepu 6 km do Orebićia to jak najbardziej polecam.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne