Nevio na wjeździe do Orebic mogę polecić opisywałam go już tu na forum. Zadbany, miejsca zacienione z widokiem mają, luźniutka duża plaża, knajpa ze świetnym widokowym tarasem, przy plaży bar, jest też niewielki basen, po drugiej stronie ulicy konzum, bankomat, toalety czysciutkie bez kolejki, są też pralki na żetony, obowiązuje segregacja odpadów... To też o czymś świadczy.Stanko napisał(a): A na wszelki wypadek czy polecilibyście jakiś kemping niezatłoczony w przystępnej cenie sanitariaty nie muszą być nowe ale nie lubimy stać w kolejce i koniecznie cień?
gusia-s napisał(a):Nevio na wjeździe do Orebic mogę polecić opisywałam go już tu na forum. Zadbany, miejsca zacienione z widokiem mają, luźniutka duża plaża, knajpa ze świetnym widokowym tarasem, przy plaży bar, jest też niewielki basen, po drugiej stronie ulicy konzum, bankomat, toalety czysciutkie bez kolejki, są też pralki na żetony, obowiązuje segregacja odpadów... To też o czymś świadczy.Stanko napisał(a): A na wszelki wypadek czy polecilibyście jakiś kemping niezatłoczony w przystępnej cenie sanitariaty nie muszą być nowe ale nie lubimy stać w kolejce i koniecznie cień?
Przy plaży Trstenica z tych 2 kemp. nie ma widoku na morze i brak kempingowej plaży (Trstenica jest miejska) byłam tylko na tym https://goo.gl/maps/AH9BfntNGYJ2 - murek zasłania widok na morze, sanitariaty biedne bardzo - obskurne (2014 r.) :/
Rejon Kuciste i Viganj to raczej dla surferów kempingi, na plaży wietrznie.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne