Chcialam nieśmiało pozdrowić z Peljeszczaka
Asertywnie pozdrawiam I chcę powiedzieć, że ja w tym roku po raz pierwszy zdradziłam P. ... po 6 latach Przeżyć się dało, ale Twój wpis w listopadzie to cios w srce
nikaaa_87 napisał(a):Czy w okolicy Zuljany znajdę dzikie plaże bez tłumów,na które będę mogła zabrać psa? Znalazłam na forum informację,że w Zuljanie jest zakaz wstępu na plażę z psami...Chodzi o tą główną, czy wszystkie ? Mnie nie interesują plaże w samej miejscowości, przy drogach...
Magda O. napisał(a):Marsallah napisał(a):^^
Szukaj raczej bliżej nasady półwyspu - Duba Stonska, Luka, albo niżej: Broce, czy po całości - Kobaš.
Albo Žuljana. Tam też można znaleźć "dzikie" plaże jest stragan, pekara, dwa małe sklepy i trzy całkiem fajne konoby.
Alex06 napisał(a):Wita,
Śledzę Wasz wątek już dłuuugo;-)
Dwa lata temu planowaliśmy nasz pierwszy urlop w Chorwacji.
To tutaj zaraziłam się półwyspem
, byliśmy w Trpanj dwa lata z rzędu i muszę przyznać że to raj na ziemi.. cudowne miejsce, które pokochaliśmy całą rodzinką.
I teraz mamy dylemat ... czy trzeci raz jechać w to samo miejsce, czy zwiedzać inne miejsca w Chorwacji, może jakąś wyspę?
Boję się tylko że nie znajdziemy czegoś równie wspaniałego...
Czy mieliście podobne obawy? Czy zwiedzaliście inne części Chorwacji?
Pozdrawiam serdecznie
Alex06 napisał(a):I teraz mamy dylemat ... czy trzeci raz jechać w to samo miejsce, czy zwiedzać inne miejsca w Chorwacji, może jakąś wyspę?
Boję się tylko że nie znajdziemy czegoś równie wspaniałego...
Czy mieliście podobne obawy? Czy zwiedzaliście inne części Chorwacji?
Pozdrawiam serdecznie
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne