Z napisał(a):Gdzieś widziałem ostatnio taki post gdzie niemka sadziła od polaczków. Ktoś wie gdzie to było?,były tam linki do Mljetu A ten mnie na tydzień interesuje.
Proszę, kto-wiadzial-kto-zna-t53879.html#p1974137
Z napisał(a):Gdzieś widziałem ostatnio taki post gdzie niemka sadziła od polaczków. Ktoś wie gdzie to było?,były tam linki do Mljetu A ten mnie na tydzień interesuje.
walp napisał(a):cosmocaro napisał(a):Pytanko - Czy do Orebić lepiej promem z Ploce czy lądem
Jedź lądem, super wrażenia.
JoannaMaxel napisał(a):Ale nie o tym chciałam pisać... Mam prośbę Ktoś o tym już pisał, wyczytałam w jakiejś relacji...ale tyle tego było, że nie mogę odnaleźć szczegółów...
Chodzi mi o nurkowanie...dla świerzaków. Moi przyjaciele za dwa tygodnie biorą ślub, taki spontan po 10 latach życia na kocią łapę ja jestem świadkiem...i wymyśliłam aby im wykupić w ramach prezentu godzinkę pod wodą...dodam, że coś o tym wspominali...
Coś mi się kojarzy, że taka atrakcja jest właśnie w Pernie...
Ktoś, coś, i za ile??? Pomożecie??
Koenig napisał(a):A gdzie w Ploce kupuje się bilet? Możecie mi ktoś pokazać na mapie budynek? I jak najlepiej się ustawić w kolejce?
Sory za głupie może pytania, ale to będzie moja pierwsza przeprawa promem w Chorwacji, a po kilkunastu godzinach jazdy nie chciałbym zaliczyć wtopy
O takie sprawki wypytuj Roxi, chyba najlepiej się orientuje w tym temacie.JoannaMaxel napisał(a):... wymyśliłam aby im wykupić w ramach prezentu godzinkę pod wodą...dodam, że coś o tym wspominali...
Coś mi się kojarzy, że taka atrakcja jest właśnie w Pernie...
Ktoś, coś, i za ile??? Pomożecie??
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne