cosmocaro napisał(a):Pytanko - Czy do Orebić lepiej promem z Ploce czy lądem
To zależy od dnia tygodnia... Przed weekendem szybciej drogą, w weekend z pewnością promem, jeśli uwzględnić korki przed oraz w samym Neum.
stachan napisał(a):cosmocaro napisał(a):Pytanko - Czy do Orebić lepiej promem z Ploce czy lądem
To zależy od dnia tygodnia... Przed weekendem szybciej drogą, w weekend z pewnością promem, jeśli uwzględnić korki przed oraz w samym Neum.
cosmocaro napisał(a):Pytanko - Czy do Orebić lepiej promem z Ploce czy lądem
Ural napisał(a):Chcesz Zbyszek przez Bośnię jechać. Przecież jest dłużej i wolniej niżli przez Austrię. Jechałem z Czarnogóry przez Bośnię do kraju strasznie się dłużyło.
Z napisał(a):Ural napisał(a):Chcesz Zbyszek przez Bośnię jechać. Przecież jest dłużej i wolniej niżli przez Austrię. Jechałem z Czarnogóry przez Bośnię do kraju strasznie się dłużyło.
Mi się nigdzie nie śpieszy,w tamtą stronę chcę jechać przez Banja Lukę i Jajce oraz Mostar,dwa noclegi w Bośni.Właśnie nie wiem gdzie nocować,w Mostarze byłem kilka razy i nie muszę go odwiedzać, a z powrotem to nocleg w Sarajewie i ze dwie noce w Zlatiborze,może też jedną w Belgradzie.Jestem wolny jak dzika świnia, więc czas mnie nie goni.