Trajgul napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a)::arrow: link: peljesac-2015-t49681.html?hilit=CROnika
Nawet kilka dni temu ją czytałem, relację Piekary również
Miło mi, że ktoś do tego jeszcze wraca
Trajgul napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a)::arrow: link: peljesac-2015-t49681.html?hilit=CROnika
CROnikiCROpka napisał(a):Wchodzę i widzę, że nie poprosiłam o dopisanie mojej relacji do Klubu, zatem nadrabiam zaległość
Proszę o dopisanie mojej relacji z 2015 roku do KMPP
link: peljesac-2015-t49681.html?hilit=CROnika
Aldonka napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):Wchodzę i widzę, że nie poprosiłam o dopisanie mojej relacji do Klubu, zatem nadrabiam zaległość
Proszę o dopisanie mojej relacji z 2015 roku do KMPP
link: peljesac-2015-t49681.html?hilit=CROnika
Dopisana
A przy okazji Waszej relacji wróciłam na chwilę do mojego raju. Jeszcze 129 dni oczekiwania
Pozdrawiam...i masz zdjęcia ?walp napisał(a):Fajnie ogląda się takie stare fotografie znajomych miejsc. Szczególnie miłe wspomnienia mamy z Kučište, gdzie spędziliśmy jedne z wakacji.
Z napisał(a):U Zdravka się było? ,nawet go tam widać.
Rero napisał(a):Pozdrawiam...i masz zdjęcia ?walp napisał(a):Fajnie ogląda się takie stare fotografie znajomych miejsc. Szczególnie miłe wspomnienia mamy z Kučište, gdzie spędziliśmy jedne z wakacji.
walp napisał(a):Rero napisał(a):Pozdrawiam...i masz zdjęcia ?walp napisał(a):Fajnie ogląda się takie stare fotografie znajomych miejsc. Szczególnie miłe wspomnienia mamy z Kučište, gdzie spędziliśmy jedne z wakacji.
Coś tam mam. Np. widok na Kučište ze statku, podczas powrótu z Korčuli do Orebićia
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne