Podczas urlopu objechaliśmy wszystkie miejscowości na półwyspie i jedynie dwa miejsca pasują nam na urlop w przyszłości - Zuljana (tu byliśmy 2 tygodnie) i Trpanj
Ale wiadomo - o gustach się nie dyskutuje, każdemu pasuje co innego
monia1907 napisał(a):Podczas urlopu objechaliśmy wszystkie miejscowości na półwyspie i jedynie dwa miejsca pasują nam na urlop w przyszłości - Zuljana (tu byliśmy 2 tygodnie) i Trpanj
Ale wiadomo - o gustach się nie dyskutuje, każdemu pasuje co innego
artbas napisał(a):poludnica, My jedziemy 02.09 do Podobuce w cztery rodziny, mam nadzieję, że będzie większy spokój, bo właśnie tego szukaliśmy.
Mieliście domek przy plaży czy gdzieś dalej ?
poludnica napisał(a):Sylwetko - plaża w Podobuce jak na trzydzieści parę domów (a w szczycie sezonu w każdym kilka rodzin lub grup) jest naprawdę maleńka. A w Borku luźniej? Bo jak patrzyłam na zdjęciach i mapie, to te dwie główne też wydawały mi się nie za duże...
poludnica napisał(a):artbas napisał(a):poludnica, My jedziemy 02.09 do Podobuce w cztery rodziny, mam nadzieję, że będzie większy spokój, bo właśnie tego szukaliśmy.
Eee we wrześniu to będzie dużo lepiej, najgorzej jest w drugiej połowie lipca i pierwszej sierpnia. No i nie będzie dzieci w wieku szkolnym (a kilkanaście piszczących sztuk bezustannie skaczących czy w rozbiegu do skoku naprawdę robi różnicę )
Byliśmy w Mariji (dom przyklejony do tyłka Niksa), brak tarasów (poza wspólnym na dachu) skierowanych na morze okazał się błogosławieństwem, było sporo ciszej. A Wy w którym? Wszystkie domy przy plaży obejrzałam
gusia-s napisał(a):W 2014 też menu było po polsku a najlepsza pozycja w karcie brzmiała "Fried wytapia części" i kto zgadnie co to za danie? i ciekawe czy nadal figuruje w karcie
Trochę waniało w tej konobie szambem niestety, może tak trafiliśmy.
artbas napisał(a):poludnica napisał(a):artbas napisał(a):poludnica, My jedziemy 02.09 do Podobuce w cztery rodziny, mam nadzieję, że będzie większy spokój, bo właśnie tego szukaliśmy.
Eee we wrześniu to będzie dużo lepiej, najgorzej jest w drugiej połowie lipca i pierwszej sierpnia. No i nie będzie dzieci w wieku szkolnym (a kilkanaście piszczących sztuk bezustannie skaczących czy w rozbiegu do skoku naprawdę robi różnicę )
Byliśmy w Mariji (dom przyklejony do tyłka Niksa), brak tarasów (poza wspólnym na dachu) skierowanych na morze okazał się błogosławieństwem, było sporo ciszej. A Wy w którym? Wszystkie domy przy plaży obejrzałam
mam zdjęcie plaży z dzisiaj, godz 15,
nasi znajomi będą u Amelii, my ciut wyżej, villa lemon
poludnica napisał(a):artbas napisał(a):poludnica napisał(a):artbas napisał(a):poludnica, My jedziemy 02.09 do Podobuce w cztery rodziny, mam nadzieję, że będzie większy spokój, bo właśnie tego szukaliśmy.
mam zdjęcie plaży z dzisiaj, godz 15,
nasi znajomi będą u Amelii, my ciut wyżej, villa lemon
Może odgrzebię swoje zdjęcia i pokażę, ale zapewniam, że różnica jest spora. Kiedy my byliśmy plaża była o wiele bardziej zatłoczona (i betonowe molo, które na zdjęciu Twoich znajomych jest puste, a gdy ja byłam bezustannie kotłowali się tam ludzie, w większości nastolatki). Cóż potwierdza się przekonanie, że przełom lipca i sierpnia to najgorszy moment. Mam nadzieję, że Wasz pobyt w Podobuce będzie udany . Wrzuć kilka zdjęć po powrocie.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne