MirekM napisał(a):Zgadza się. Teraz też doczytałem w necie, że epicentrum było w okolicach Drace.
My zaraz do Drace jedziemy na party więc mam nadzieje, że nie będzie dziś powtórki. Poza tym Dostatecznie dużo wina wyklucza wszystkie trzęsienia ziemi
Po przedawkowaniu wina to się trzęsie... duszyczka, przeżyłam... masakra to była nigdy więcejAdamBeata napisał(a):MirekM napisał(a):Zgadza się. Teraz też doczytałem w necie, że epicentrum było w okolicach Drace.
My zaraz do Drace jedziemy na party więc mam nadzieje, że nie będzie dziś powtórki. Poza tym Dostatecznie dużo wina wyklucza wszystkie trzęsienia ziemi
gusia-s napisał(a):Po przedawkowaniu wina to się trzęsie... duszyczka, przeżyłam... masakra to była nigdy więcejAdamBeata napisał(a):MirekM napisał(a):Zgadza się. Teraz też doczytałem w necie, że epicentrum było w okolicach Drace.
MirekM napisał(a):Dzisiaj o 8:01 znowu zatrzęsło w Borku.
3.4 w skali Richtera. Epicentrum koło Janina.
Trwało to b krótko około sekundy. Osoby przebywające w domu wyraźnie odczuły. Osoby na zewnątrz nawet nie zauważyły. Może dlatego że wczoraj było dobre winko do kolacji
poludnica napisał(a): W ogólnym rozrachunku miałam więc poczucie, że miałam wszystkie wady zadoopi (brak sklepu, konob, stosunkowo trudny dojazd) bez ich zalet (mało ludzi, cisza, poczucie przestrzeni).
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne