Jadę we wrześniu do Trpanj, w ciemno...
Myślicie, że będą problemy z miejscami? Już poza sezonem, więc może nie.
Nie ukrywam, że trochę się wystraszyłem.
Mario82 napisał(a):Zwracam się z prośbą o pomoc i kilka informacji.
1. Czy znajdziemy coś w ciemno na dwa tygodnie na Peljesac?
2. Jakie mogę być ceny za 2 + 2 w dobrym standardzie z TV i WIFI (dzieci)
3. Jaką trasą jechać z Polski?
4. Gdzie ewentualnie nocować?
5. Jaką część półwyspu wybrać?
6. Ogólnie na co uważać itp...
ita napisał(a):z kwaterami nie będzie łatwo, no może w Orebiczu który spokojny nie jest
ostatnio ktoś szukał w Żuljanie i bieda
Mario82 napisał(a):ita napisał(a):z kwaterami nie będzie łatwo, no może w Orebiczu który spokojny nie jest
ostatnio ktoś szukał w Żuljanie i bieda
Już nie wiem gdzie jechać. Niedługo rozsadzi CRO od turystów i to bez zamachowców
Szukamy fajnego kameralnego miejsca, blisko plaż żeby dzieciaki się pokąpały. Ważne by sklepy były, jakiś targ (rybki itd). 80 - 100 max euro mogę zapłacić za kwaterę 2 + 2 ale musi być dobra. Wydaje mi się że półwysep to lepsza opcja od Makarskiej Riviery gdzie już podobno jest przegięcie ze wszystkim (ceny, tłum etc.)
Adrenalina rośnie bo w niedzielę rano start a tu miejsce nie wybrane
Mario82 napisał(a):Szukamy fajnego kameralnego miejsca, blisko plaż żeby dzieciaki się pokąpały. Ważne by sklepy były, jakiś targ (rybki itd). 80 - 100 max euro mogę zapłacić za kwaterę 2 + 2 ale musi być dobra.
piekara114 napisał(a):Dla mnie Orebić jest ok. Miejscówka nad główną drogą, gwarantuje ciszę i spokój, a do plaży miejskiej (dla mnie nieciekawe, wolimy jeździć gdzieś całkowicie poza miasteczka) ze 3 min. pieszo i dość płasko. Ale za to wieczorem można pospacerować (jest promenada nad samym morzem), siąść w knajpach, tawernach, na lody itp.