Bosm@n napisał(a):Planujemy siedzieć w wodzie do popołudnia - Podobuce maja piękna plaże a potem wieczorami w drogę. Raz ja przywiozę zone raz ona mnie:-)
No i co dalej? Jakieś sugestie?
- Kuna - kościół i osiołki - gdzieś kolacja?
- coś jeszcze za tunelem?
- Stone - na murach już byliśmy - saliny? Można je zwiedzić?
- ????
wojstar napisał(a):Bosm@n napisał(a):Planujemy siedzieć w wodzie do popołudnia - Podobuce maja piękna plaże a potem wieczorami w drogę. Raz ja przywiozę zone raz ona mnie:-)
- ????
Proponuję: Nakovana, Mljet, Lastovo
mania87 napisał(a):Witajcie,
Macie jakies fajne namiary na kwatery w okolicy Żuljana?? Co prawda myslałam aby odwiedzic w tym roku własnie ta miejscowość ale nie jestem do końca przekonana. Nie lubię tłumów w tym roku postawilismy na kwatere blisko plaży. Czy możecie cos wiecej powiedzieć o samej Żuljanie i okolicach?? Wasze sugiestie i namiary na niedrogi nocleg będą mile widziane.
Pozdrawiam serdecznie
Beata W. napisał(a):wojstar napisał(a):Bosm@n napisał(a):Planujemy siedzieć w wodzie do popołudnia - Podobuce maja piękna plaże a potem wieczorami w drogę. Raz ja przywiozę zone raz ona mnie:-)
- ????
Proponuję: Nakovana, Mljet, Lastovo
Do Nakovany nie dojechaliśmy, wycieczka na Mljet super sprawa choć nie najtańsza
wojstar napisał(a):
w tym roku ponownie chcemy odwiedzić Mljet, ale tym razem weźmiemy rowerki i objedziemy jeziorka dookoła
mania87 napisał(a):Witajcie,
Macie jakies fajne namiary na kwatery w okolicy Żuljana?? Co prawda myslałam aby odwiedzic w tym roku własnie ta miejscowość ale nie jestem do końca przekonana. Nie lubię tłumów w tym roku postawilismy na kwatere blisko plaży. Czy możecie cos wiecej powiedzieć o samej Żuljanie i okolicach?? Wasze sugiestie i namiary na niedrogi nocleg będą mile widziane.
Pozdrawiam serdecznie
Bosm@n napisał(a):viltob08 napisał(a):Nakovanę polecam
Niezłe - https://goo.gl/images/lYYGOh
Chyba się skuszę
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne